Loading...

3in1 – Super Trajnime me super cmime

3in1 - Super Trajnime Durres

Paketa per personat qe duan te arrijne nje synim ne jeten e tyre

Paketa WEB

Mesoni te ndertoni WEBSITE
180 euro

Permban:

  • Trajnim HTML + CSS (15 ore)
  • Trajnim WORDPRESS (15 ore)
  • Trajnim DIGITAL MARKETING (10 ore)

Do te mesoni te ndertoni Website Responsive,Dinamike

Total : 40 Ore

Vlera jashte paketes : 450 Euro

Paketa PROGRAMIM

Mesoni te programoni
200 euro

Permban:

  • Trajnim Hyrje ne C++ (5 ore)
  • Trajnim Programim ne C++ (15 ore)
  • Trajnim Strukture ne C++ (15 ore)

Do te mesoni te beheni programues ashtu si tregu kerkon.

Total : 40 Ore

Vlera jashte paketes : 500 Euro

3in1 - Super Trajnime durres

Regjistrohu per paketen

Dhe perfitoni dicka me vlere per jeten tuaj
Scroll Up