Loading...

Collections

Gjuhe te huaja

Gjuhe te huaja

Mësimi gjuhëve të huaja është një prej profesioneve më të lehtë në botë por me një peshë të madhe për...
Trajnime Inxhinierike

Trajnime Inxhinierike

Trajnime profesionale te Inxhinierise Elektrike. Praktike nga lektore me eksperienca nderkombetare.
Trajnime Informatike

Trajnime Informatike

Trajnime Informatike dhe universitare. Te gjitha trajnimet ofrojne Praktike + Materiale falas.
Trajnime 6 Mujore

Trajnime 6 Mujore

Trajnime 6 mujore për ata që dëshirojnë të marrin një profesion për gjithë jetën. Zgjidhni profesionin tuaj tani!
Trajnime 3 Mujore

Trajnime 3 Mujore

Trajnime Profesionale me kohëzgjatje deri në 3 muaj. Në këto tre muaj ju mësoni profesionin e duhur për të ardhmen...
Trajnime Intensive

Trajnime Intensive

Trajnime Intensive ku në pak kohë ju merrni një profesion me certifikim. Mësoni më mirën nga më të mirët ne...
Scroll Up