Contact us

Na kontaktoni

Jemi online në chat dhe whatsapp

VENDODHJA JONE

L. Nr 1 , Bulevardi Epidamn,Perballe Mullirit te Vjeter, Durres

NA TELEFONONI

Mobile: (+355) 69 34 323 34

eMail

info@eimpact.al

Lini nje mesazh

Zgjidhni operatorin për asistencë