Fraud Blocker

Një Event totalisht ndryshe!

9 DHJETOR 2023 | 📌 Tirana International Hotel | ⏰ 15:00

IMG_9828-2-lowres-scale-4_00x-gigapixel

Msc. Said Dulevic

Trajner  Digital Marketing, Graphic & Web Design

EVENT FIZIK & ONLINE

Meso SEO,GOOGLE & META ADS

Në këtë EVENT 5 orësh do të mësoni gjithçka ju duhet për Digital Marketing.

RISIA e këtij eventi është që do shpjegojmë live në praktikë SEO , Google Ads dhe Meta Ads.

Sponsorat e Eventit

DO MËSONI TË RENDISNI WEBSITET NË #1 NË GOOGLE

DO TË MËSONI TË BËNI ADS NË GOOGLE SIÇ DUHET SHPEJT

EVENTI DO MUND TË NDIQET DHE ME ZOOM ONLINE

I GJITHË EVENTI DO REGJISTROHET DHE ÇDOKUSH DO E KETË

Disa Shifra mbi Said Dulevic

A ka rëndësi sot Digital Marketing? Vetëm 20% e Bizneseve në Shqipëri janë aktiv në kanalet e Digital Marketing!

Së bashku do ta ndryshojmë atë % , pse jo!

Kompanitë që kemi menaxhuar

Një event praktik Për vetëm 50€ ose 100€

Paketa 50€: 5 orë trajnim + video regjistrimi dhe akses te grupi whatsapp

Paketa 100€: 5 orë trajnim + video regjistrimi dhe akses te grupi whatsapp + akses tek video regjistrimet e digital marketing (10 orë) 

 

P.S: Nëse vini 2+ persona secili e merr me 20% ulje. 

Regjistrohu në EVENT

Lini këtu shënimet tuaja si psh: keni marrë kupon me ulje apo ju ka referuar dikush tjetër dhe kjo e dhënë do merret për bazë nga Impact Education.

Mënyrat e pagesës:

Said Dulevic Euro
Raiffeisen Bank Sha–Swift SGSBALTX
AL74202120210000000020189127 (Nr. Llogarie 0020189127)

Suada Domi All
Credins Bank—Swift CDISALTRXXX
AL22 2121 1009 0000 0000 0189 2622 (Nr. Llogarie 00001892622)

 

Mund ti nisni në këtë emër:

Said Dulevic, Durrës

Mund te paguani 50 euro ose 100 euro direkt me paypal

Payment Form

Enter the payment details and submit

Validating payment information…
Waiting for PayPal…
Validating payment information…
Waiting for PayPal…
×
sqAlbanian