back - Home Mobilefunky1 - Home MobileRealizo një TRAJNIM! Merr një PROFESION të ri! Impact Education ofron trajnime
në mbi 100+ fusha të ndryshme.
Informatikë
Programim
Financë
Inxhinieri
Gjuhë të huaja
back - Home Mobile5a2969df87bbb0.993868451512663519556 e1608457778825 - Home MobileKeni përfunduar studimet ? Por skeni marrë mjaftueshëm ? Trajnime me laboratorë modern
Praktikë në cdo seancë mësimore
Video Tutoriale të përfshira për
cdo trajnim
Studentët më të mirë rekomandohen
në kompani partnere për punësim!
back - Home Mobilefunky3 - Home MobilePërfitime të tjera tek ne ? Ende nuk jeni Bindur ? Lektorët kanë eksperienca ndërkombëtare 86% janë punësuar pas trajnimeve Pas cdo trajnimi pajiseni me certifikatë
të njohur brenda dhe jashtë vendit
Nëse realizoni një trajnim të dytë përfitoni
ulje dhe oferta të vazhdueshme...
[wd_asp id=1]

school 71 - Home MobileImpact Education

Durres, L.nr 1, Buleverdi Epidamn, Durrës

5.0 41 reviews

  • photo - Home Mobile elona alliu ★★★★★ 7 months ago
    Qender kursesh me nje staf te mrekullueshem!Edhe ndjekja e kursit me zoom nuk me ka krijuar … More fare problem per te kuptuar .Qyteti i Durresit eshte me fat qe ju ka! Shpresoj te hapni zyra edhe ne Tirane! Pune te mbare!
  • photo - Home Mobile Malbora Cenaj ★★★★★ 6 months ago
    Staf shumë i përgatitur, një qendër kursesh që ja vlen vërtet për dijen që merr

Lini dhe ju vleresimin tuaj

Partneret Tanë

Bizneset që bashkëpunojnë me ne

Trajnime Profesionale & Kurse Durres - Impact Education

trajnime profesionale durres