Loading...

Konfirmimi Graphic Design

Ju lutem konfirmoni orarin pasi kemi shume regjistrime ne diten e shtune.

Per kete arsye jane ndare 100 persona ne orarin 12:00-14:00 dhe 100 persona te tjere ne 14:00-16:00

Faleminderit!

Ju lutem hyni me kodin e meeting ne orarin qe keni zgjedhur me poshte.

Faleminderit

Kodi Zoom: https://zoom.us/j/3874824357

Meeting ID: 387 482 4357

Scroll Up