Kurs Gjuhe Anglisht (A1-C1)

Kurs Gjuhe Anglisht (A1-C1)

Learn english online on mobile phone or study foreign language on smartphone lesson on desk table vector flat cartoon image, education courses class studying english via headphones workplace
10
May, 2020

Në qendrën e IMPACT EDUCATION, ne mirëpresim dhe përgatisim fëmijë, studentë dhe të rritur, që duan të mësojnë një gjuhë të huaj, si pasion ose për nevoja të tjera. Shumë prej të interesuarve kërkojnë të tyre të përparojnë më tej dhe të arrijnë nivele të caktuara të zotërimit të gjuhës së huaj, e cila më pas do t’i ndihmojë në studime, punësim, marrëdhënie personale, në jetë – punë, brenda ose jashtë vendit.

Ne sigurohemi që studentët të përgatiten në të gjithë elementet e nevojshëm: të flasin, të dëgjojnë, të shkruajnë dhe të lexojnë deri në ato nivele ku duan ta përdorin gjuhën, në varësi të objektivave dhe nevojave që duan të përmbushin.

Gjej kursin e duhur për ty

Nëse planet e tua janë certifikimi i gjuhës nëpërmjet testeve

IELTS, TOEFL, TestDaf, ose keni ambicien për të përmirësuar aftësitë tuaja në gjuhët e huaja, ne kemi klasat e duhura për ty.

Fito konfidencë, flit më rrjedhshëm dhe shkëlqe në aftësitë e tua gjuhësore qoftë me kurset e përgjithshme ose atyre të personalizuara.

 

Klasa Individuale

Mëso gjuhën në një formë fleksibël që më së miri të përshtatet ty! Klasat individuale, sic dhe vetë emri e thotë, zhvillohen me 1 ose 2 studentë, të krijojnë mundësinë që në një kohë relativisht të shkurtër të përvetësoni gjuhën dhe të arrini objektivat që ju keni ne aspektin gjuhësor dhe do të jeni në gjendje që të mësoni shpejt dhe të komunikoni me konfidencë gjuhën

Mini Grupet 

Grupet e Vogla janë klasa me një numër prej 5-8 studentësh, duke lejuar mësuesin të adaptojë klasat mësimore në varësi të nevojave gjuhësore të studentit, ndërkohë që dedikon më shumë kohë vëmendjes së personalizuar për të cilën student ka nevojë

Anglishte Biznesi

Zhvillo prespektivën tënde ndërkombëtare duke përmirësuar aftësinë për të përdorur dhe kuptuar Anglishten e Biznesit në klasat tona të anglishtes për moshat nga 30 vjec+

Klasat 40+

Klasat 40+ janë eksluzivisht të dedikuara për individë të moshës 40 vjece e më sipër të cilët kanë nevojë të mësojnë gjuhën e përditshme angleze

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 30 orë

Alphabet Tree  0/0

No items in this section

Family Communication  0/0

No items in this section

Caffe and restaurant lingo  0/0

No items in this section

Common interests  0/0

No items in this section

English Exercises Part 1 and 2  0/0

No items in this section

Writing Emails  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up