Loading...

Kurs gjuhe Frengjisht

Kurs gjuhe Frengjisht

Kurs gjuhe Frengjisht
14
Oct, 2020

Kurs gjuhe Frengjisht ne impact education.  Franca ka ekonominë e pestë më të zhvilluar në botë dhe është një ndër vendet kyçe në fusha të tilla si moda, turizmi, gastronomia, si dhe aeronautika, energjia dhe industria farmaceutike.
Frëngjishtja është gjuhë zyrtare në shumicën e organizatave ndërkombëtare: Bashkimi Evropian, OKB, OSBE, OECD, WTO, etj.
Vendet frankofone janë destinacionet kryesore për arsim universitar. Universitetet franceze janë ndër më të mirat dhe më prestigjozët në botë.
Frëngjishtja është gjuha e kulturës, gastronomisë, letërsisë dhe përpunimit!
Frëngjishtja është gjuha e pestë më e folur në botë dhe flitet në çdo kontinent

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 30 orë

Curriculum is empty

Lektori

Eva Toci

Eva Toci

Lektore e Gjuhes Frenge

Edukimi - Përfunduar Bachelorin si studente ekselente në degën Gjuhë, letërsi dhe qytetërim francez në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës. - Në ndjekje të Masterit Shkencor « Mësuesi » gjuhë frënge pranë Fakulteti të Gjuhëve të Huaja, Tiranë. Eksperiencat profesionale - 28 qershor 2019 - 28 korrik 2019 stazh profesional pranë Aleancës Franceze Durrës si pjesë e shkollës verore. - 16 dhjetor 2019- 4 shkurt 2020 E punësuar si mësuese e gjuhës frënge në shkollën 9-vjeçare « Kuvajt » Hardhishtë. -5 shkurt 2020 - 24 qershor 2020 E punësuar si mësuese e gjuhës frënge ne gjimnazin « 16 Shtatori » Shijak. Njohëse shumë e mirë e metodave bashkohore të mësimdhënies dhe të programeve për mësimin online( si Zoom, Microsoft Teams) duke iu referuar kuadrit të përbashkët eurorpian i referencës për gjuhët, CECRL- Cadre Européen Commun de Référence pour le Langues.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up