Loading...

Kurs Gjuhe Italisht

Kurs Gjuhe Italisht

kurs italisht
14
Oct, 2020

Kurs gjuhe italisht durres  nga Impact Education.

Sipas të dhënave të një studimi të kryer kohët e fundit promovuar nga Ministria e Punëve të
Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, në të gjihë botën mësimi i gjuhës italiane është në rritje.
Përkrah atyre që e mësojnë për kënaqësi personale,kryesisht për motive kulturore, rritet numri i
personave që vendosin të mësojnë italishten për arsye studimi dhe punësimi.
Në Shqipëri ia vlen të investosh në mësimin e gjuhës italiane, siç pohojnë të dhënat që dëshmojnë
gjallërinë e raporteve midis dy vendeve: Rreth 12.000 studentë shqiptarë frekuentojnë Universitetin në
Itali.

Italia është investitori i parë në Shqipëri për numrin e ndërmarrjeve të lokalizuara në sektorët e
shpërndarjes masive, të ushqimit, të ndërtimit dhe të infrastrukturës, të energjisë dhe të shërbimeve.
Është zhvilluar shumë këto vitet e fundit sektori “call-center” që ofronshërbime në gjuhën italiane.
Italia është partneri i parë tregtar I Shqipërisë. Shkëmbimet midis dy vendeve kanë kaluar dy miliardë euro.

Kurs gjuhe italisht durres

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 30 orë

Curriculum is empty

Lektori

Xhesika Rexha

Xhesika Rexha

Lektore gjuhes Angleze

Master of Profesional Studies in Teaching English Language. I have worked with pupils from 8-9 years old to 17-18 years old. Did my master’s practice at Leonik Tomeo highschool. I also did one month of practice at Vasil Ziu school and two months at Jusuf Puka school. Besides all these, I have worked as a private teacher with my neighborhood kids (beginners). Learning and teaching English is not only my work but it is my passion. I do it with all my love for this language and this kind of work. I work with different methods. I choose the right method or the more appropriate for beginner, intermediate and advanced Let’s learn together

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up