Loading...

Kurs Gjuhe Spanjisht

Kurs Gjuhe Spanjisht

Kurs Gjuhe Spanjisht
14
Oct, 2020

Kurs Gjuhe Spanjisht nga Impact Education është një zgjedhje e mirë për një gjuhë të dytë, prandaj popullariteti i saj është në rritje në shkolla në të gjithë botën.
6 arsye pse duhet të mësojmë spanjisht:
1-Spanjishtja nuk është më gjuhë e huaj
Në SHBA, spanjishtja po rritet përpara çdo gjuhe tjetër jo-angleze në një ritëm të shpejtë, me një rrjedhje të qëndrueshme të emigrantëve të rinj nga Amerika Latine si dhe rritjes së popullsisë tashmë të madhe.
2- Gjuha spanjolle do të ndihmojë në karrierën tuaj
Me një popullsi të madhe latine në SHBA dhe me ekonomitë lulëzuese latine jashtë SHBA-së, punëdhënësit janë të dëshpëruar për njerëzit që flasin spanjisht. Ekziston një kërkesë e madhe në SHBA për folësit spanjollë në pozicionet si: infermierinë, menaxhimin ndërtimi dhe mediat, midis shumë pozicioneve të tjera.
3- Do t’ju ndihmojë në udhëtimet tuaja

Ka rreth 329 milion spanjollë në botë dhe ata popullojnë disa nga destinacionet më të bukura. Destinacione popullore në Meksikë dhe Karaibe apo një udhëtim në Spanjë dhe ku do të shohësh mrekullitë e Barcelonës, Madridit, Andaluzis, gjuha spanjolle sigurisht do t’ju ndihmojë.
4-Ju mund të lexoni libra dhe të shikoni filma të mrekullueshëm.

Rreth 100 autorë të suksesshëm nga 54 vende votuan El Hengelgo, “Don Quixote de la Mancha” nga romancieri Miguel de Cervantes si libri më i mirë i të gjitha kohërave dhe ndërsa libri i shekullit të 17 është gjerësisht i disponueshëm në gjuhë të tjera. Si çdo libër, versioni më i mirë është në gjuhën origjinale. Autorët e tjerë të gjuhës spanjolle që mund të lexoni janë: poeti kilian Pablo Neruda, shumë nga veprat e të cilëve nuk janë përkthyer, Gabriel García Márquez, Roberto Bolaño, Mario Vargas Llosa dhe shumë të tjerë. Dhe pastaj ka filma. Regjisorët e njohur Pedro Almodóvar, Alfonso Cuaron dhe Guilermo Del Toro, janë të mjaftueshëm për t’ju bindur për pasurinë e kinemasë spanjolle.
5-Spanjishtja është e lehtë për të mësuar
Arabishtja ka një alfabet krejtësisht të ndryshëm, frëngjishtja ka një shqiptim specifik dhe të ndërlikuar apo edhe gjuhë të tjera të vështira. Spanjishtja është e lehtë për tu mësuar dhe shqiptuar, me një gramatikë jo të vështirë.
6-Edhe britanikët po ndërrojnë frëngjishten për spanjishten
Këshilli Britanik për Gjuhët e së Ardhmes rendit gjuhët jo-angleze në mënyrë të rëndësishme për qytetarët britanikë për të mësuar, bazuar në një analizë të plotë të faktorëve kulturorë, ekonomikë dhe diplomatikë. Spanjishtja kryeson listën, e ndjekur nga arabishtja, frëngjishtja dhe ajo kineze.

Kurs Gjuhe Spanjisht

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 30 orë

Curriculum is empty

Lektori

Xhesika Rexha

Xhesika Rexha

Lektore gjuhes Angleze

Master of Profesional Studies in Teaching English Language. I have worked with pupils from 8-9 years old to 17-18 years old. Did my master’s practice at Leonik Tomeo highschool. I also did one month of practice at Vasil Ziu school and two months at Jusuf Puka school. Besides all these, I have worked as a private teacher with my neighborhood kids (beginners). Learning and teaching English is not only my work but it is my passion. I do it with all my love for this language and this kind of work. I work with different methods. I choose the right method or the more appropriate for beginner, intermediate and advanced Let’s learn together

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up