Loading...

Kurs Gjuhe Turqisht

Kurs Gjuhe Turqisht

Learn-Turkish-Language-Turkey-Resident-Visa-scaled
08
Oct, 2020

Kurs Gjuhe Turqisht nga Impact Education ofron kurse në gjuhën Turke për fëmijë, adoleshentë dhe të rritur në të gjitha nivelet dhe për të gjitha kërkesat, përfshirë dhe provimet e ndryshme që kërkohen për brenda apo jashtë vendit.Ne përdorim metodat e fundit për mësimnxënien e Gjuhës Turke duke ofruar projekte të shumëllojshme që kursantët të mësojnë jo vetëm në ambjentet e Shkollës sonë por edhe në praktikë, duke u bërë pjesë e eksperiencave unike në kontekste të ndryshme socialo-kulturore.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 30 orë

Merhaba, adınız ne?  0/0

No items in this section

Nerelisiniz?  0/0

No items in this section

Bu ne?  0/0

No items in this section

Saat Kaç?  0/0

No items in this section

Dil bilgisi  0/0

No items in this section

Zamanlar  0/0

No items in this section

Eviniz kaç odalı?  0/0

No items in this section

Ahmet bey neyiniz oluyor?  0/0

No items in this section

Elmasın kilosu kaç lira?  0/0

No items in this section

Yemeklerden ne alırsınız?  0/0

No items in this section

Yarın hava nasıl olacak?  0/0

No items in this section

Kendini nasıl hissedşyorsunuz?  0/0

No items in this section

Lektori

Salvador Senia

Salvador Senia

Lektor i Gjuhes Turke

I am Salvador 27 year old. I lived in Turkey for 4 years after coming back to albania started my high school in a Medrese. After Medrese, i decided to study for Turkish Language and Literature with good marks after that continue my master degree for Communication and tourism. Except Turkish Language i know very well English Language getting high marks. Working as a guide improve more my english with foreign tourist from Asia guiding them in Balkan and Europe. As a translator i worked at Translate Center, translating Turkish movie to Albania.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up