Kurs Office Excel Niveli Baze

Kurs Office Excel Niveli Baze

ms-excel-logo
16
Jan, 2021

Mësoni bazat e programit Excel tek ne nga lektorët tanë me eksperiencë.

Ky kurs është hartuar për përdorues kompjuteri me njohuri fillestare të cilët duan të organizojnë dhe përllogarisin informacione numerike.

Kurs Office Excel Niveli Baze ofron bazat e nevojshme per te mesuar kete program.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 12 orë

Hyrje ne Excel  0/0

No items in this section

Krijimi i Sheet  0/0

No items in this section

Ndertimi i tabelave  0/0

No items in this section

Dizenjimi dhe formatimi tabelave  0/0

No items in this section

Formulat Baze Sum, Avg  0/0

No items in this section

Formatimi i fletes  0/0

No items in this section

Praktike  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up