Loading...

Kurs profesional per DJ

Kurs profesional per DJ

vector-turntable-dj-hands-music-concept_106427-167
22
Apr, 2020

Zhvillimi dhe objektivat:

Kurs profesional per DJ zhvillohet ne 30 ore te nderthurura teori dhe praktike. Qellimi i kursit eshte te njiheni me te gjitha teknologjite, me te cilat do te ndesheni gjate karrieres si DJ.  Nder te tjera Impact Education eshte e vetmja ne Durres qe ofron ne kurset e saj Garancine e Suksesit (oret e leksioneve do te vazhdojne derisa te arrihen objektivat e kursit dhe rezultatet e kerkuara ne provimin final, pa u limituar nga oret e parashikuara ne program).

ableton live 10 1 header@1400x1050 300x225 - Kurs profesional per DJ

Kurs profesional per DJ

Kursi  përgatit studentët për vetë-menaxhim të përsosur, së bashku me seanca teknike ku jepen njohuri specifike në lidhje me përdorimin e turntables. Mesoni softuerin më të rëndësishëm të DJ, sesione teorike me fokus në strategjitë më të mira të komunikimit. Falë trainerëve tanë profesionistë, kursi DJ lejon të rinjtë krijues të përmirësojnë aftësitë e tyre të komunikimit.

Kursi i DJ ka një kufizim me prenotim të detyrueshëm, studentët janë të organizuar në grupe të vogla mësimore bazuar në nivelin e tyre të aftësive dhe përgatitjes. Në fund të kursit, anëtarët marrin një certifikatë të pjesëmarrjes nga Akademia andorramed.com.

 

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:12 seanca Kohëzgjatja: 30 orë

Figura e DJ-it  0/2

 • 1.
 • 2.

Tingulli  0/0

No items in this section

Sinjali audio  0/1

 • 1.

Suportet fizike  0/4

 • 1.
 • 2.
 • 3.
 • 4.

Struktura e nje disku  0/0

No items in this section

Metrika muzikore  0/0

No items in this section

Vinyl Cue  0/0

No items in this section

Scratch  0/0

No items in this section

Lancio  0/0

No items in this section

Pitch correction  0/0

No items in this section

Miximet  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

Prerje  0/0

No items in this section

CDJ  0/2

 • 1.
 • 2.

Kontrollet Midi  0/0

No items in this section

Njohuri baze mbi produksionin e muzikes elektronike ne nje nga softwar-at me te perdorur (me zgjedhje midis; Logic, Abletone, Cubase ose programe te tjere sipas kerkeses)  0/0

No items in this section

Pak njohuri mbi rrymat e muzikes elektronike  0/0

No items in this section

Sygjerime dhe sekrete per te pasur sukses ne kete profesion  0/0

No items in this section

Njohuri legale per ushtrimin e ketij profesioni ne Shqiperi dhe jashte vendit  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up