Loading...

KURSE MATEMATIKE PËR KLASAT 9 – 12

KURSE MATEMATIKE PËR KLASAT 9 – 12

kurse-matematike-durres
28
Jul, 2020

Kurse matematike durres.

Ofrojme kurse ne lenden e Matematikes dhe ofrojme zhvillim te pakrahasueshem. Mos i lejoni ta humbin hapin, Matematika eshte nje nder shtyllat kyqe te nje logjike te zhvilluar mire dhe hape dyert per nje jete profesinale te sukseshme. Na telefonini tani per antarsim.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 15 orë

Bashkësitë dhe numrat realë  0/0

No items in this section

Funksioni dhe vargjet numerike  0/0

No items in this section

Ekuacionet, inekuacionet dhe sistemet  0/0

No items in this section

Njohuri të trigonometrisë dhe funksionet trigonometrikë  0/0

No items in this section

Llojet e ndryshme të funksioneve  0/0

No items in this section

Gjeometria në plan dhe figurat gjeometrike  0/0

No items in this section

Plani dhe drejtëza në hapësirë  0/0

No items in this section

Trupat gjeometrikë  0/0

No items in this section

Limiti i funksionit  0/0

No items in this section

Statistikë dhe kombinatorikë  0/0

No items in this section

Derivati i funksionit dhe ushtrime me derivatet  0/0

No items in this section

Integrali i pacaktuar dhe Integrali i caktuar i një funksioni  0/0

No items in this section

Lektori

Fadil Reka

Fadil Reka

Lektor Matematike

“Bachelor” në Matematikë. “Master i Shkencave” në Matematikë në mësuesi për arsimin e mesëm dhe të lartë. I punësuar si Specialist pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up