Loading...

Kurse per lende Universitare

Kurse per lende Universitare

matekatike-universitet
28
Jul, 2020

1- Algjebër Lineare (vektoriale)

Matricat dhe veprimet me to, përcaktorët, hapësirat vektoriale, sistemet e ekuacioneve lineare, operatorët
linear, vektorët e vlerave vetjake.

2- Teoria e Grupeve dhe Teoria e Fushës

Elemente të teorisë së grupeve, grupi abelian, unazat e plota, koncepti i fushës mbi një hapësirë
vektoriale.

3- Gjeometri Analitike dhe Bazat e Gjeometrisë

Gjeometria në plan dhe në hapësisë.

4- Analizë Matematike 1 dhe 2

Limiti i funksionit, limiti i vargut, derivati i një funksioni, integrali i pacaktuar, integrali i caktuar,
integralet e llojeve të ndryshme ,si sipërfaqësor, vijëpërkulur, jo i vetë etj., seritë numerike, progresionet
etj.

5- Probabilitet, Statistikë dhe Kombinatorikë

Njohuri mbi përkëmbimet, dispozicionet dhe probabilitetin.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 15 orë

Ushtrime ne secilen nga kurset e permendura ne permbledhje  0/0

No items in this section

Lektori

Fadil Reka

Fadil Reka

Lektor Matematike

“Bachelor” në Matematikë. “Master i Shkencave” në Matematikë në mësuesi për arsimin e mesëm dhe të lartë. I punësuar si Specialist pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up