Loading...

PROGRAMIM NE ASP.NET MVC

PROGRAMIM NE ASP.NET MVC

net-mvc
17
Apr, 2020
18,000L20,000L

Objektivi: Ndertimi i nje web app duke perdorur te gjitha shpjegimet gjate seancave te kursit. Nje web app qe ben te mundur afishimin, ruajtjen, modifikimin dhe fshirjen e te dhenave konkretisht per punetoret e nje biznesi. Ne te do ruhen informacionet baze per personat, departamentet dhe adresat.

pngbarn 300x150 - PROGRAMIM NE ASP.NET MVC

Kerkohet: Njohuri bazike te gjuhes C# dhe .NET framework

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Arkitektura MVC  0/0

No items in this section

Struktura e direktorive MVC  0/0

No items in this section

Routing  0/0

No items in this section

Controller  0/0

No items in this section

Model / ViewModel  0/0

No items in this section

View  0/0

No items in this section

Sintaksa Razor dhe Ndihmuesit HTML  0/0

No items in this section

Krijimi I View/Partial View  0/0

No items in this section

ViewBag, ViewData, TempData  0/0

No items in this section

Entity Framework  0/0

No items in this section

Lektori

Edison Neza

Edison Neza

.NET MVC , PHP Developer

Edison Neza ka mbaruar Master Shkencor ne Universitetin Aleksander Moisiu Durres, dega Shkenca Kompjuterike. Aktualisht punon ne kompanine Italiane Vivido Software, me teknologjite ASP.NET Core MVC dhe ne projekte te tjera me Javascript. Gjithashtu punon edhe si freelancer me disa website dhe projekte per biznese.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up