Programim ne c# .net

Programim ne c# .net

csharp
17
Apr, 2020
18,000L20,000L

 

PROGRAMIM NE C# .NET me Objektiv: Ndertimi i nje programi ne console (ose ne WPF) duke perdorur te gjitha sintaksat e shpjeguara gjate seancave te kursit. Ideja e programit mund te jete nga studentet, ne varesi te kerkeses se tyre.

1612260 3e87 300x169 - Programim ne c# .net

Kerkohet: Nuk kerkohen njohuri baze, ketu do fillohet nga zero. Studentet mund te zgjedhin edhe trajnime te tjera te lidhura me kete trajnim ne Impact Education.

Programim ne c# .net jane trajnimi qe ju mundeson te gjeni nje pune lehte ditet e sotme.

Ky kurs e fillon gjuhën e programimit C# nga zero por disa njohuri bazë në C++ do tju ndihmonin tej mase sepse kursi ecën me një ritëm të shpejtë! Kursi është përgatitur për të rinjtë të cilët duan të mësojnë gjuhën e programimit C# por zotërojnë konceptet bazë të programimit. Studentët do të vënë re që me udhëzimin e duhur nga instruktorët tanë, ekspert senior në programim, vetë programimi nuk është edhe aq i vështirë, por është i strukturuar mirë dhe logjik. Trajnimi është 100% në PRAKTIKE. Mësimi më i mirë është praktika!
C # është një gjuhë programuese moderne, e orientuar drejt objektit, që synon të krijojë programe të thjeshta por të fuqishme. C # është gjuha thelbësore e kornizës Programim ne c# .net

 

Audienca

Student dhe të rinjtë të cilët kanë konceptet bazë të programimit dhe synojnë të mësojnë gjuhët e Microsoftit, gjuhën e programimit C#. Specialist që dëshirojnë të bashkërendojnë fushën e tyre të ekspertizës me programimin. Ky është kursi që duhet marrë për cdo të ri/e re që kërkon të fillojë një karrierë në programim dhe parashikon të vazhdojë me programimin në gjuhët e Microsoft dhe web development në .net.

 

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Koncepti dhe hyrje ne C#  0/0

No items in this section

Sintaksa dhe tipet e te dhenave  0/0

No items in this section

Variablat dhe Operatoret  0/0

No items in this section

Kushtet: If Else , Switch Case  0/0

No items in this section

Ciklet For , While, Do While   0/0

No items in this section

Funksionet  0/0

No items in this section

Array ( Vargjet)  0/0

No items in this section

Strukturat  0/0

No items in this section

Klasat (Derivatet & Interfaqet) OOP  0/0

No items in this section

I/O Rrjedha e dokumentit  0/0

No items in this section

Lektori

Edison Neza

Edison Neza

.NET MVC , PHP Developer

Edison Neza ka mbaruar Master Shkencor ne Universitetin Aleksander Moisiu Durres, dega Shkenca Kompjuterike. Aktualisht punon ne kompanine Italiane Vivido Software, me teknologjite ASP.NET Core MVC dhe ne projekte te tjera me Javascript. Gjithashtu punon edhe si freelancer me disa website dhe projekte per biznese.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up