Loading...

PROGRAMIM NE PHP

PROGRAMIM NE PHP

2986-[Converted]
17
Apr, 2020

Objektivi: Ndërtimi i një databaze të sigurtë dhe përpunimi i sajë nga frontend,duke u bërë kështu një zhvillues PHP-je me ushtrime dhe projekte praktike. Të kuptohet sesi funksionon programimi nga ana e serverit në internet. PHP si Sintaksa Themelore për llojet dhe llogaritjet e ndryshueshme dhe krijimi i strukturave të kushtëzuara.

php banner 300x226 - PROGRAMIM NE PHP

Kerkohet: Nuk kerkohen njohuri baze, ketu do fillohet nga zero andorramed.com.

 

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne PHP  0/0

No items in this section

Llojet e te dhenave  0/0

No items in this section

Struktura e kontrollit  0/0

No items in this section

Funksionet  0/0

No items in this section

Funksionet baze te PHP  0/0

No items in this section

Te dhenat e formave PHP  0/0

No items in this section

Baza e te dhenave MySQL  0/0

No items in this section

Sessione dhe Cookie  0/0

No items in this section

Programimi me objekte (OOP)  0/0

No items in this section

Veprime me skedaret  0/0

No items in this section

Lektori

Edison Neza

Edison Neza

.NET MVC , PHP Developer

Edison Neza ka mbaruar Master Shkencor ne Universitetin Aleksander Moisiu Durres, dega Shkenca Kompjuterike. Aktualisht punon ne kompanine Italiane Vivido Software, me teknologjite ASP.NET Core MVC dhe ne projekte te tjera me Javascript. Gjithashtu punon edhe si freelancer me disa website dhe projekte per biznese.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up