Trajnim AutoCad 2D & 3D

Trajnim AutoCad 2D & 3D

course-autocad-400×300-1-400×250
13
Jan, 2021

Trajnim AutoCad 2D & 3D gjate kursit AutoCAD perftohen njohurite elementare dhe te avancuara mbi vizatimin teknik te ndihmuar nga kompjuteri. Nderthurja e shpjegimeve teorike me praktikimin ne studion e kursit ndihmon ne aftesimin e shpejte dhe efikas te komandave te AutoCAD. Ky program perfshin qe nga njehsimi fillestar i vizatimit 2D deri tek modelet 3D dhe renderat e tyre.

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:1 seance Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje dhe prezantim i pergjithshem i programit  0/0

No items in this section

Njohja e menuve dhe nen-menuve te programit  0/1

  • 1.

Njohja e komandave bazike te vizatimit dhe aplikimet e tyre ne situatat e vecanta  0/0

No items in this section

Njohja e komandave te vecanta dhe aplikimet e tyre  0/0

No items in this section

Njohja me dimensionimin dhe karakteristikat e vijave  0/0

No items in this section

Perdorimi i Block-eve dhe i Layers  0/0

No items in this section

Realizimi i vizatimeve te shembujve te treguar gjate kursit  0/0

No items in this section

Hyrje ne modelimin 3D dhe karakteristikat e tij  0/0

No items in this section

Njohja e komandave bazike 3D  0/0

No items in this section

Realizimi i trupave 3D dhe renderat e tyre  0/0

No items in this section

Lektori

Erion Hoxha

Erion Hoxha

Lektor AutCad 2D & 3D

Ka studiuar per inxhinieri ne Universitetin Politeknik te Tiranes. Me eksperience disa vjecare ne industri dhe vecanerisht i fokusuar ne CAD design/drafting/3D modeling. Njohes i vizatimit teknik si dhe i softwareve CAD AutoCAD 2D/3D, Autodesk Inventor, SI-CAM, Solid Works. Njohes gjithashtu i programimit nepermjet softwereve CAD-CAM te makinerive CNC.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up