Trajnim Autocad Electrical 2020

Trajnim Autocad Electrical 2020

Autocad-electrical-training-in-Chandigarh
16
Apr, 2020
20,000L23,000L

Autocadweb 300x80 - Trajnim Autocad Electrical 2020

 

AutoCAD Electrical është programi që ju mundëson projektimin dhe vizatimin e saktë nga ana gjeometrike të një projekti si në dy dimensionale (2D) dhe tre dimensionale (3D). Programi gjen përdorim në shumë profesione si; arkitekturë dhe inxhinieri  elektrike, teknik zbatuese dhe gjithashtu për gjimnazistë që janë të interesuar të përvetësojnë këtë program dhe mendojnë të fillojnë studimet për  Inxhinieri Elektrike etj.

Në qendrën tonë, kursi i AutoCAD-it zhvillohet i plotë, duke filluar nga njohuritë bazë deri te ato më të thelluara për 2D dhe 3D.

Kursi ofrohet me: 16 seanca / 2 herë në javë / 70 min

 

maxresdefault 300x169 - Trajnim Autocad Electrical 2020

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 8 weeks

Curriculum is empty

Lektori

Azmer Dulevic

Azmer Dulevic

Lektor Inxhinieri Elektrike

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up