Trajnim CMS per WordPress

Trajnim CMS per WordPress

trajnim cms per wordpress
10
Sep, 2020

Trajnim CMS per WordPress  mbulon instalimin, administrimin dhe

hartimin e një faqe WordPress. Fokusi i klasës është në përdorimin efikas dhe efektiv të WordPress si një sistem i menaxhimit të përmbajtjes për faqen tuaj te internetit. Në këtë trajnim të WordPress ne do të mbulojmë funksionalitetin thelbësor të WordPress, si të shfrytëzojmë fuqinë e shtesave dhe si të personalizoni dhe krijoni temat tuaja të WordPress.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 12 orë

Hyrje në WordPress, Instalimi dhe Konfigurimi  0/0

No items in this section

Paneli i Administrimit dhe Konfigurimi  0/0

No items in this section

Postimet dhe Faqet, Kategoritë dhe Etiketimet  0/0

No items in this section

Përdoruesit, Lidhjet dhe Komentet  0/0

No items in this section

Dizajnimi, Menute dhe Shtesat  0/0

No items in this section

Imazhet dhe Videot  0/0

No items in this section

Siguria dhe Ruajtja Back-up  0/0

No items in this section

Monitorimi i trafikut, vizitorëve dhe statisitikat e tjera  0/0

No items in this section

Si te rrisim numrin e vizitoreve (SEO, Chache, Image optimization)  0/0

No items in this section

Komunikimi me rrjetet sociale, Facebook dhe Twitter  0/0

No items in this section

Krijimi i nje website profesional  0/0

No items in this section

Perdorimi i theme dhe Visual Composer & Elementor  0/0

No items in this section

Update dhe monitorimi pas perfundimit  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up