Loading...

Trajnim e-commerce Durres (Website)

Trajnim e-commerce Durres (Website)

e-commerce
24
Feb, 2020

1. Do mësoni çdo gjë që ju nevojitet për të krijuar dyqane online nëpërmjet Prestashop.com.  Për këtë nuk do ju duhen njohuri programimi. Nëse dini të menaxhoni Facebook, do mësoni kollaj edhe këtë pjesë. 

Trajnim e-commerce durres meson Prestashop si platforma më e mirë aktualisht në botë, për të krijuar dyqane online. Në këtë modul, do mësoni çdo detaj qe ju nevojitet të dini për të krijuar dyqane online, menaxhuar dhe patur sukses me to.

Me njohuritë që do merrni në kët pjesë të trajnimit, do jeni mjaftueshëm të aftë për të shkuar dhe gjetur klient të cilëve mund gjithashtu ti realizoni dyqanet e tyre dhe të paguheni për këtë.

2. Do të mësoni të gjitha teknikat, strategjitë, idetë që ju duhen për të qënë të aftë të zhvilloni marketing nëpërmjet internetit. 

Më besoni që çfarëdo rruge të ndiqni në jet, pak rëndësi ka ku jetoni, çfarë sfondi profesional keni, çfarë eksperiencash keni pasur në të kaluarën. Në 2019, për herë të parë në historinë e Shqipërisë, të gjithë, pa përjashtuar asnjë, mund të shfrytëzojnë fuqinë e internetit për të ndërtuar një karierë të suksesshme.

3. Do trajnoheni si të shisni pa blerë asnjë produkt dhe duke pasur 0 stok. 

Në këtë trajnim e-commerce durres, do mësoni të gjitha burimet e mia të produkteve nga ku mund të merrni produkte dhe të shisni pa limit nëpër të gjithë botën, ndërkohë që të tjerët merren me dërgesat e produkteve për juve.

Kjo është pikë shumë e rëndësisshme. Po ti shihni sot kompanitë më të suksesshme të internetit si Amazon, Airbnb, Uber etj. asnjëra prej tyre nuk punon me produktet ose shërbimet e veta, por me të të tjerëve.

Të njejtën gjë mund të bëni dhe ju, thjesht në shkallë më të vogël dhe më praktike.

4. Do mësoni të gjitha teknikat e avancaura të reklamimit  dhe do krijoni një ide të mirë të gjithë trendeve teknologjike dhe si mund ti shfrytëzoni për të ecur përpara.

Këtu bëhet fjalë për çdo teknikë të avancuar që përdor personalisht, duke u bazuar kryesisht tek Facebook Ads për Facebook dhe Instagram.

Në këtë pjesë të trajnimit do t’ju mësoj se si të menaxhoni buxhete reklamash që nga 100$ në muaj, deri në dhjetra mijëra $ në muaj.

Me këto njohuri mund shumë kollaj të gjeni klient për ti menaxhuar reklamat, si/ose dhe të punësoheni diku full time si menaxher marketingu online.

Njohuritë rreth Facebook Ads, janë jashtëzakonisht të kërkuara aktualisht, në të gjithë botën, jo vetëm në Shqipëri.

5. Do mësoni se si të zhvilloni një biznes shitjesh online në tregun Shqiptar dhe të gjeneroni të ardhura që ditën e parë.

Mbi të gjitha do pajiseni me disa njohuri që do ju përgatisin për çdo gjë që vijon në botën dixhitale dhe do ju diferencojnë nga shumica e njerëzve.

Gjithashtu duke aksesuar këtë program online do mund të keni akses në tema si të më poshtmet:
 
– Menaxhimi i rrjeteve sociale
– Rritja e ndjekësve në Instagram dhe Facebook (mënyra të avancuara)
– Krijimi dhe menaxhimi i një marke (brandi) online
– Vlerësime të faqeve dhe dyqaneve online ekzsitente për të parë çfarë bëjnë mirë dhe keq
– Mënyrat më të mira dhe efektive për të shitur në treg global
– Pamje të drejtpërdrejtë mbi dyqanet e mia online dhe çfarë bëj për të gjeneruar shitje konkretisht
– Si të punojmë me video virale
– Psikologjia që ju duhet për të pasur sukses online
– Si të zhvilloni grafika (dizajne) profesionale edhe nëse nuk jeni grafist dhe për çdo lloj qëllimi
– Llojet e aplikacioneve që mund të përdorni për të pasur suskes me Prestashop
– Email marketing, si të punoni me të dhe ta përdorni për të gjeneruar klientë
– Si të rrisni ndjekësit në Facebook dhe Instagram në mënyrë natyrale (pa shpenzuar gjë)
– Si e përdor Prestashop për të menaxhuar brandin tim personal si dhe për të gjeneruar shitje
Trajnim E-Commerce (Website) ofron gjithcka ju duhet per te pasur nje platforme website.
Kursi ofrohet me suportin e said.al

 

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne E-commerce  0/0

No items in this section

Plani Biznesit dhe studimi Platformave online  0/0

No items in this section

Krijimi i website ne Prestashop  0/0

No items in this section

Instalimi Theme ne Prestashop  0/0

No items in this section

Shtimi Moduleve ne Prestashop  0/0

No items in this section

Kostumizimi i Webit  0/0

No items in this section

Krijimi Logos dhe Banerave (Photoshop)  0/0

No items in this section

Shtimi Payments Gateways  0/0

No items in this section

One Page Checkout & Transporti  0/0

No items in this section

Shtimi Produkteve & Kategorive  0/0

No items in this section

Mirembajtje Stokut dhe Njoftimeve  0/0

No items in this section

Testimi Online  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up