Loading...

Trajnim ne JAVA

Trajnim ne JAVA

special-programming-language-computing-platform-ad_81534-2981
08
Apr, 2020
18,000L20,000L

Kursi synon entuziastët e programimit në gjuhën programuese JAVA por edhe të programimit në pergjithësi. Qëllimi është që këtyre entuziastëve të u mësohen logjika programuese dhe kuptimi i koncepteve të programimit, me të cilat njohuri të zhvillojnë aplikacione në gjuhën programuese JAVA.
Kursi është i përshtatshëm edhe për personat të cilët synojnë të mësojnë zhvillimin e aplikacioneve duke përdorur gjuhën programuese JAVA. Trajnimi mbulon konceptet bazike në Java.

Ky trajnim zhvillohet sipas ketij programi, i orientuar kryesisht ne praktike:

 • · Njohurite baze te programimit te orientuar ne Java.
 • · Familjarizimi me editoret e programimit ne Java.
 • · Tipet e te dhenave ne Java. Struktura dhe fjalet kyce te programeve ne Java.
 • · Funsionet dhe procedurat.
 • · Deklarimi i vektoreve dhe i matricave ne Java
 • · Strukturat e kontrrollit sekuencial, te kushtezuar, perseritese (ciklet)
 • · Intruksionet Switch, break, continue
 • · Klasat, Objektet, Instancat, metodat.
 • · Tabelat nje dhe shume dimensionale, manipulimi i tabelave.
 • · Stingjet, funksionet per manipulimin e tyre.
 • · Java GUI dhe klasat Swing, komponentet e saj.
 • · Eventet ne Java
 • · Java Alppets. Krijimi i Alppets te thjeshta.
 • · Filet ne Java dhe aksesimi sekuencial i tyre.
 • · JDBC (Java Database Connectivity).

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne JAVA  0/0

No items in this section

Tipet e te Dhenave  0/0

No items in this section

Kushtet (if-else,for,switch-case,while-do)  0/0

No items in this section

Funskionet  0/0

No items in this section

Trashgimia  0/0

No items in this section

Methods  0/0

No items in this section

Projekt  0/0

No items in this section

Swing  0/0

No items in this section

Projekt ne Swing  0/0

No items in this section

JDBC (Java Database Connectivity)  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up