Loading...

Trajnim MAYA 3D Modeling, Texturing & Rendering

Trajnim MAYA 3D Modeling, Texturing & Rendering

657L1-WW3747-T268-1__32087.1576188501
22
Apr, 2020

Autodesk Maya është një 3D softuer kompjuterik që përdoret për animacion, me një set të fuqishëm të veglave për modelim, renderim, simulim, teksturim dhe animacion. Ky program është i dizajnuar për 3D artistë, 3D modelues, si dhe për 3D animatorë.

Në këtë trajnim studentët do të fitojnë njohuritë themelore për të punuar me këtë softuer, si dhe do te spjegohen teknikat profesionale ne fushen e 3d modelimit, texturimit dhe renderimit.

[fat_maika id=”2358″]

 

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:8 seanca Kohëzgjatja: 20 orë

Bazat e MAYA interface  0/0

No items in this section

Modelimi bazik dhe punimi me kamerat  0/0

No items in this section

Ndricimi  0/0

No items in this section

Siperfaqja   0/1

  • 1.

Rigging & Animation  0/1

  • 1.

Rendering  0/0

No items in this section

Fx & Dynamics  0/0

No items in this section

Hardsurface & Organic Modeling  0/2

  • 1.
  • 2.

UV unwrapping  0/0

No items in this section

Shading & Rendering 3D Models  0/4

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up