Loading...

Trajnim Montazhi Premiere Pro

Trajnim Montazhi Premiere Pro

kurs-premiere-pro
07
Jun, 2020

Kurs premiere pro durres ? Te pelqen bota e Show Bizit? Deshiron nje pune te sigurte ne televizion?
Atehere eja ne kurset e montazhit Adobe Premiere Pro.

Regjistrimet kane filluar!
Jepi vetes nje profesion sot per nje te ardhme te sigurte!

Ky kurs trajnimi Adobe Premiere Pro CC

Mësoni se si të importoni video, modifikoni ato, shtoni efekte dhe tranzicione dhe pastaj të eksportoni projektet tuaja video. Do të mësoni mjetet dhe teknikat që Premiere Pro duhet t’ju ofrojë, dhe si t’i zbatoni ato në skenarët e përditshëm të redaktimit.  E krijuar për fillestarin absolut, nuk kërkohet përvojë e mëparshme e redaktimit në mënyrë që ju të përfitoni sa më shumë nga ky trajnim i Premier Pro CC.

Do të filloni me bazat në Premier CC.  Hap pas hapi, kursi ju prezanton me mjetet e ndryshme që do të përdorni në redaktimin e videos suaj, dhe si t’i zbatoni ato. Skedarë të gjërë pune janë përfshirë me këtë tutorial video, duke ju lejuar të ndiqni së bashku me secilin mësim duke përdorur të njëjtat skedarë që autori bën. Disa nga temat për të cilat do të mësoni janë; importimi dhe administrimi i tools, shtimi dhe rregullimi i klipeve, zvogëlimi, shtimi i tranzicioneve, puna me efekte video.  Përdorimi i shtresave, klipeve animuese, përdorimi i titrit, redaktimet audio dhe efektet, dhe natyrisht, si të eksportoni projektin tuaj të përfunduar.

Kurs premiere pro durres ofron  me më shumë se 20 orë mësime, do të keni një kuptim të plotë të mjeteve dhe teknikave të disponueshme për ju në këtë program për redaktimin e videove.  Do të jeni në gjendje të zbatoni ato që keni mësuar në projektet tuaja, dhe të krijoni filma të jashtëzakonshëm për përdorim profesional ose personal!

Kujt i shërben ky kurs :

Përdoruesit që dëshirojnë të fitojnë një përdorim të mirë solid mbi Premiere Pro CC

 

Shikoni edhe: KURS GRAPHIC DESIGN

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Krijimi Projektit  0/0

No items in this section

Workspace (Hapsira punes)  0/0

No items in this section

Importimi Assets  0/0

No items in this section

Timeline  0/0

No items in this section

Tools  0/0

No items in this section

Kontrolli Efekteve  0/0

No items in this section

Shortcuts  0/0

No items in this section

Video & Audio Effects  0/0

No items in this section

Open Captions (Titrimet)  0/0

No items in this section

Color Correction (Rregullimi Ngjyrave)  0/0

No items in this section

Export i videos  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up