Loading...

Trajnim për Fotograf/e

Trajnim për Fotograf/e

Hand and Camera
07
May, 2020
10,000L18,000L

Trajnimi është i bazuar në masë të madhe në punë praktike.

 

Puna, të cilën studentët e bëjnë në bashkëpunim me trajnuesin do të diskutohet dhe përmirësohet në klasë.

Orët do të mbahen në klasë, studio fotografie dhe në ambient të hapur ose të mbyllur jashtë klasës – terrene të ndryshme.

Disa nga gjerat, për të cilat do të mësohet në kurs janë ekspozimi, kompozimi, ndricimi në studio , ndricimi në ambient të hapur, mënyra si të drejtohen njerëzit kur i ke si model fotografimi, post-produksion i fotografisë në photoshop. Lloji i fotografive do të përfshijë fotografitë dokumentare, fashion dhe portrete.

Studentët mund të përdorin të gjitha pajisjet për të praktikuar mësimet që i mësojnë gjatë kursit. Studio profesionale për fotografi është e pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme që duhen për kursin.

camera impact 234x300 - Trajnim për Fotograf/ephoto camera ready shooting 23 2148503645 300x200 - Trajnim për Fotograf/ephotographer taking photo woman model 23 2148532618 214x300 - Trajnim për Fotograf/ephoto camera ready shooting 23 2148503645 1 300x200 - Trajnim për Fotograf/e

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 10 orë

Curriculum is empty

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up