Loading...

Trajnim për MATLAB

Trajnim për MATLAB

matlab-durres
23
Apr, 2020

Programimi Matlab është një nga gjuhët dhe aftësitë më të rëndësishme të programimit teknik sot. Në këtë kurs, ne do të fillojmë të mësojmë Matlab nga niveli fillestar, dhe ngadalë ta lehtësojmë rrugën tonë në tema dhe programe më të avancuara. Ky kurs është një trajnim i përgjithshëm i Programimit Matlab, dhe do të thotë se pavarësisht nga fusha juaj kryesore dhe studimore; ju mund të përfitoni nga ky kurs, aq shumë sa menaxhimi i mëparshëm i produkteve të Google.

Programimi Matlab është një gjuhë e lehtë dhe e kuptueshme e programimit dhe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan të mësojnë programim për herë të parë. Kompanitë inxhinierike shpesh përdorin Matlab për të prototipizuar dhe vërtetuar idetë e tyre përpara se të angazhohen për ta ndërtuar atë me programe të tjera si Java, Python, C dhe C ++. Njohja me Matlab do t’ju japë përparësinë konkurruese në karrierën tuaj. Ky kurs po aktualizohet vazhdimisht dhe materiale të reja shtohen në bibliotekë çdo javë. Më poshtë është një përmbledhje e shkurtër e përmbajtjes së kursit, por ka shumë shembuj të tjerë dhe materiale të shkarkueshme të paraqitura gjithashtu në këto leksione.

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:1 seance Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje në kurs dhe të gjitha burimet  0/0

No items in this section

Një hyrje në softuerin Matlab  0/1

  • 1.

Puna me Variablat në mjedisin Matlab  0/0

No items in this section

Funksionet Trigonometrike në Matlab  0/0

No items in this section

Numrat komplekse në Matlab  0/0

No items in this section

Puna me vektorët në Matlab  0/0

No items in this section

Puna me Matricat në Matlab  0/0

No items in this section

Hyrje në llogaritjet dhe funksionet inxhinierike në Matlab  0/0

No items in this section

Grafikët dhe Komplotimet në Matlab  0/0

No items in this section

Rrathë, kushte dhe hyrje në programim në Matlab  0/0

No items in this section

Importoni të dhënat nga Excel në Matlab  0/0

No items in this section

Temat e ndërmjetme dhe të përparuara në Matlab  0/0

No items in this section

Llojet dhe strukturat e të dhënave në Matlab  0/0

No items in this section

Puna me skedarë në mjedisin Matlab  0/0

No items in this section

Skriptet, Funksionet & M-Skedarët në Matlab  0/0

No items in this section

Krijimi i funksioneve dhe i rrjedhave të punës në Matlab  0/0

No items in this section

Deklarime logjike dhe operacione në Matlab  0/0

No items in this section

Puna me projekte  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up