Loading...

Trajnim Programim Mobile

Trajnim Programim Mobile

110
24
Feb, 2020

Qellimi eshte ti ofrojme te gjithe kursanteve mundesine te krijojne applikacionet e tyre me nje dizajn dhe funskionalitet te plote.

Se bashku do te arrijme te krijojme nje applikacion dhe do e ngarkojme ne Play Store.

Ju mirepresim.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Instalimi Android Studio & SDK  0/0

No items in this section

Krijimi i nje applikacioni te thjesht  0/0

No items in this section

Krijimi i nje applikacioni WebView  0/0

No items in this section

Shtimi i eventeve dhe menaxhimi i tyre  0/0

No items in this section

Shpjegimi i MainActivity.java  0/0

No items in this section

Krijimi i Aktiviteteve te tjera (Trashgimia)  0/0

No items in this section

Krijimi i nje Applikacioni te plote (Praktike 1)  0/0

No items in this section

Krijimi i nje Applikacioni te plote (Praktike 2)  0/0

No items in this section

Krijimi i nje Applikacioni te plote (Praktike 3)  0/0

No items in this section

Exportimi si APK dhe krijimi i Signing Key  0/0

No items in this section

Hedhja ne Playstore dhe Update  0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up