Loading...

Trajnim Programim ne C/C++

Trajnim Programim ne C/C++

PROGRAMIM-C++
24
Feb, 2020
16,000L18,000L

Trajnim Programim ne C/C++

Trajnim Programim ne C/C++ do te ndihmoje te pervetsoni te gjitha pikat kyce te programimit. Mesoni per variablat, kushtet, array, klasat etj

– C++ është një gjuhë programimi me qëllime të përgjithshme.
– Programimi C++ përdoret për krijimin e lojrave kompjuterike, aplikacione etj.
– Gjuha  C++ është derivuar nga gjuha e programimit C dhe në pjesën më të madhe
bazohet në të.

 

Pas cdo klikimi te mouse-it ekziston nje program kompjuterik qe i ben gjerat te ndodhin. Ky kurs prezanton instruksionet baze te programimit dhe ju meson se si te shkruani programe te dobishme dhe argetuese duke perdorur gjuhen C++.

Aftesia per te programuar eshte gjithnje e me e rendesishme, nese keni synime te arrini nje karriere ne zhvillimin e programeve si dhe ne shume fusha te tjera.

Njohurite e ketij kursi ju mundesojne specializimin e njohurive prezantuese/baze te kodimit nepermjet gjuhes C++.

Ne kete kurs studentet mesojne si te zhvillojne algoritme, si te lexojne kod dhe si te kuptojne sesi konceptet e programimit shprehin algoritmin. Permbajtja e kursit garanton fitimin e njohurive te programimit procedurial si dhe koncepteve te programimit te orientuar ne objekte.

Trajnim Programim ne C/C++  nderthur vazhdimisht teorine ne literature bashkekohore te mirepunuar ne gjuhen shqipe me ushtrimin praktik te njohurive (demonstrim/laborator).

Menyra e te shpjeguarit dhe emocionet qe falin mesimi i gjerave te reja, kapercimi me sukses i sfidave koduese. Ambjenti i ngrohte, shoqeria e mire, etj, bejne qe tek studentet tane te lindin ndjesi te mira, cka e ben kohen e kaluar se bashku goxha te kendshme dhe produktive.

 

  •  Programimi procedurial
  •  Programimi i orientuar ne objekte
  •  Zhvillimi i programeve
  •  Testimi i programeve

AFTESITE qe perfitojne studentet me se shumti

Vazhdimesia

Ne fund te ketij trajnimi ju mund te vazhdoni lehtesisht trajnimin strukture te dhenash ne c++.

Trajnimi ofrohet nga Said.al  

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne Programim (Pseudokod, Flowcharts)  0/0

No items in this section

Tipet e te dhenave  0/0

No items in this section

Variablat  0/0

No items in this section

Kushtet (if-else, while, switch-case, for)  0/0

No items in this section

Array  0/0

No items in this section

Funksionet ne Array  0/0

No items in this section

Strukturat  0/0

No items in this section

Klasat  0/0

No items in this section

Ushtrime me Klasa  0/0

No items in this section

Trashgimia Klasave  0/0

No items in this section

Testimi Final  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up