Trajnim Web Design & Programim

Trajnim Web Design & Programim

SDA_Artboard 3
12
Feb, 2020

Trajnim Web Design & Programim

Trajnim Web Design & Programim me teknologjite me te fundit ne HTML5, CSS, SCSS, JAVASCRIPT dhe JQUERY.

 

Pse ky trajnim Programim Web?

Synimi i këtij trajnimi për Html & Css + WordPress nuk është t’ju tregojë për çdo platformë që ekziston apo t’ju bindë pse ju duhet një faqe!

Publikimi i faqes tuaj me WordPress nuk është sekret por një mënyrë e provuar dhe e thjeshtë. Aktualisht, mbi 36% e faqeve që publikohen në internet janë ndërtuar me WordPress. E përsëris, mbi 36%!

Trajnimi me WordPress ka treguar që është super e lehtë në përdorim dhe e përshtatshme për thuajse çdo lloj nevoje që ju mund të keni.

Ky trajnim për Html & Css dhe WordPress do t’ju tregojë një mënyrë  si të ndërtoni  dhe mirëmbani website tuaj.

Kujt I Ofrohet Trajnimi?

Të gjithëve atyre që duan të fillojne një karrierë ne botën e dizenjimit të website-ve, mirëmbajtje, gazetari, media dixhitale etj. Të gjithë të interesuarit mund të mësojnë të ndërtojnë apo mirëmbajnë website pa ditur programim apo IT. Kursantët për këtë trajnim vijnë nga fusha si: Biznes, Marketing, Ekonomik, Informatik-Ekonomik, Shkenca Sociale etj.

Tema e ndërtimit dhe publikimit të faqeve me WordPress mbetet ndër temat më të kërkuara nga lexuesit dhe ndjekësit e Impact Education
Leksionet dhe praktika ofrohen nga said.al

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:30 seanca Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne HTML  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

CSS Outline dhe InLine  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

Implementimi Bootstrap  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

Ndertimi i Contact Form   0/2

 • 1.
 • 2.

Ndertimi Portofolio  0/2

 • 1.
 • 2.

Shtimi i Rreth Nesh dhe Sherbimeve  0/2

 • 1.
 • 2.

Krijimi i Login Form dhe Register Form  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

Krijimi i nje Website me Wordpress  0/6

 • 1.
 • 2.
 • 3.
 • 4.
 • 5.
 • 6.

Krijimi i nje Website me PrestaShop  0/5

 • 1.
 • 2.
 • 3.
 • 4.
 • 5.

Test Final  0/1

 • 1.

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

5.0

1 vlerësim

5 yje
100%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
 • Impact Education
  Impact Education May 7, 2020 at 4:31 pm

  Kurs profesional

Scroll Up