Loading...

Trajnim React Native

Trajnim React Native

react-native-durres
23
Apr, 2020

React Native eshte nje gjuhe programimi e krijuar nga Facebook.

Parimet e punës së React Native janë praktikisht identikë me React përveç që React Native nuk manipulon DOM-in përmes DOM-it Virtual. Shkon në një proces në background (i cili interpreton JavaScript të shkruar nga zhvilluesit) direkt në pajisjen fundore dhe komunikon me platformën amtare përmes një serializimi, asinkron dhe urë të mbushur.

 

 import React from 'react';
 import { AppRegistry, Text } from 'react-native';
 
 const ImpactEducation= () => <Text>Miresevini ne Trajnim!</Text>;
 export default ImpactEducation;
 
 // Skip këtë rresht nëse përdorni Create React Native App
 AppRegistry.registerComponent('Miresevini ne Trajnim', () => ImpactEducation);
   
 import ImpactEducation from ' https://erektile-apotheke.de/v...en/./ImpactEducation';

577374 637199543677697193 16x9 1 300x169 - Trajnim React Native

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:14 seanca Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne React Native  0/2

 • 1.
 • 2.

Punimi me permbajtjen  0/1

 • 1.

Ndertimi listave  0/1

 • 1.

Navigimi brenda app  0/3

 • 1.
 • 2.
 • 3.

Ndertimi i komponenteve  0/1

 • 1.

Menaxhimi gjendjeve  0/4

 • 1.
 • 2.
 • 3.
 • 4.

Screen Layout  0/2

 • 1.
 • 2.

Perdorimi API  0/0

No items in this section

Hooks  0/0

No items in this section

Ndertimi i nje applikacioni   0/0

No items in this section

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up