Loading...

Trajnim Rrjeta Kompjuterike / Arkitekture Kompjuteri

Trajnim Rrjeta Kompjuterike / Arkitekture Kompjuteri

rrjeta kompjuterike trajnim
18
Feb, 2020

Trajnim rrjeta kompjuterike durres & Arkitekture kompjuteri

Trajnim rrjeta kompjuterike durres është zhvilluar nga nevoja që më shumë shfrytëzues njëkohësisht të shfrytëzojnë të dhënat si nga kompjuteri i tij ashtu edhe nga kompjuterët tjerë në rrjetë.

Qellimi i Trajnimit : 

  • Kursantet te arrije te njohe te gjitha komponentet baze te nje rrjeti kompjuterike.Gjithashtu aftesohet te identifikoje topologjite dhe protokollet tcp/ip.
  • Kursantet te aftesohen te njohin artitekturen baze te cdo pajisje kompjuterike. Te njohin proceset, dhe CPU . Gjithashtu njohja me artitekturen i lidh ngusht dhe me performancen e applikacione qe ata do ndertojne apo supportojne ne te ardhmen e tyre.

Kursi fokusohet në parimet dhe teknikat e avancuara në Rrjetet kompjuterike. Theksi është vendosur në protokollet TCP / IP https://erektile-apotheke.de/v…en/. Ky kurs studion disa tema të avancuara të protokolleve të rrjetit, me fokus të veçantë në teknologjitë bazë të Internetit. Çështjet operative, Domain Name System dhe IP multicasting.

 

Eja dhe regjistrohu per profesionin e se ardhmes per  Rrjeta Kompjuterike / Arkitekture Kompjuteri!

 

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:5 seanca Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne Rrjeta Kompjuterike  0/0

No items in this section

Pajisjet e Rrjetit  0/0

No items in this section

Topologjite e Rrjetave  0/0

No items in this section

Teknologjite e Rrjetave (Kabllot, Pajisjet e Reja)  0/0

No items in this section

Modeli OSI & TCP/IP  0/0

No items in this section

Packet Tracker Cisco (Praktike)  0/0

No items in this section

Packet Tracker Cisco (Praktike 2)  0/0

No items in this section

Hyrje ne Artitekture PC  0/0

No items in this section

Sistemi Binar (Konvertimi)  0/0

No items in this section

Qarqet Sekuenciale  0/0

No items in this section

AMAT, Ligji Ahmdalit  0/0

No items in this section

Load & Store  0/0

No items in this section

Ushtrime (Testim)  0/0

No items in this section

Mikrotik  0/5

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.

Lektori

Ilirjan Gjoni

Ilirjan Gjoni

Specialist IT & Security

Diplomuar Bachelor Shkenca Kompjuterike IT specialist 1 vit 6 muaj Lead Gen EU SH.P.K IT specialist K-For Balcani SH.P.K

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up