Loading...

Trajnim Strukturë të dhenash në C++

Trajnim Strukturë të dhenash në C++

strukture-te-dhenash
19
Apr, 2020

Trajnim strukture te dhenash durres mëson programimin në C++ për programuesit e rinj. Shpjegohen koncepte të programimit si ciklet, strukturat për ruajtjen e të dhënave, emertesat e lejuara etj. Për të ndjekur këtë kurs, studentët preferohen, por jo domosdoshmerisht, të kenë njohuri të mëparshme të koncepteve të programimit.

maxresdefault 2 300x169 - Trajnim Strukturë të dhenash në C++
Lënda fokusohet në programimin korrekt në C++ duke mësuar teknikat e programimit të strukturuar dhe ndërtimin e një programi të saktë.

Kursi trajton ushtrime me tabelat nje-dimensionale, tabelat dy-dimensionale, funksionet rekursive, listat, pemet dhe skedaret.

Algoritmat jane zemra e shkences kompjuterike. Si rrjedhim subjekti i kursit ka aplikime te panumerta praktik si dhe thellesi intelektuale.

Njohurite e ketij kursi ju mundesojne specializimin e njohurive te avancuara te kodimit nepermjet gjuhes C (mund te implementohen ne cdo gjuhe tjeter qe deshironi apo duhet te mesoni/perdorni).

Ne kete kurs studentet mesojne si te zhvillojne algoritme, si te lexojne kod dhe si te kuptojne sesi konceptet e programimit shprehin algoritmin.

Kursi nderthur vazhdimisht studimin teorik te mbeshtetur ne literature bashkekohore te mirepunuar ne gjuhen shqipe me ushtrimin praktik te njohurive (demonstrim/laborator).

Pas perfundimit te ketij kursi, studentet do te jene te afte te trajtojne pyetje nga intervistat per pune, te zgjidhin problema komplekse koduese dhe te kuptojne apo flasin/diskutojne rrjedhshem rreth algoritmeve me programuesit e tjere.

Menyra e te shpjeguarit dhe emocionet qe falin mesimi i gjerave te reja, kapercimi me sukses i sfidave koduese, ambjenti i ngrohte, shoqeria e mire, etj, bejne qe tek studentet tane te lindin ndjesi te mira, c’ka e ben kohen e kaluar se bashku goxha te kendshme dhe produktive.

trajnim strukture te dhenash durres

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Bazat e C++  0/0

No items in this section

Vektoret  0/0

No items in this section

Strings  0/0

No items in this section

Strukturat  0/0

No items in this section

Rekrusioni  0/0

No items in this section

Skedarët  0/0

No items in this section

Listat  0/0

No items in this section

Stivat  0/0

No items in this section

Rradhët  0/0

No items in this section

Pemët  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up