Ne ndërtojmë
website & software të cilat kanë
impact

Ndërtim Website & Webfaqe Moderne

PUNIMET TONA

Ndërtim Website & Webfaqe Moderne qe sjellin risi, inovacion
biznesit tuaj online.

e commerce solution - Ndertim Website

Zgjidhje Ecommerce

Ndërtim Website & Webfaqe Moderne shitjesh online deri ne 10’000 produkte. Ofrojmë siguri dhe asistencë në cdo hap suksesi.

email campains - Ndertim Website

Fushata E-Mail

Krijojmë për ju fushata automatike emailesh për të gjithë klientët tuaj kudo që të ndodhen.

instant payment - Ndertim Website

Metoda Pagese

Integrojmë tek shop-i juaj metodat e pagesave më të kërkuara si : Paypal, DirectPay apo dhe Custom Payments.

Ndërtim Website & Webfaqe Moderne

Kalojeni prezencen tuaj ONLINE

Dizenjim Faqe Interneti është analizë biznesi, studim tregu dhe strategji zhvillimi, të aplikuara në një dizajn perfekt dhe funksional.Ne ndërtojmë website që duken perfekt nga cdo pajisje, Website-i juaj do jetë i kuptueshëm dhe shumë i thjeshtë për tu përdorur.Profesional, unik dhe modern.

Ndërtim Website & Webfaqe Moderne

Perpara se te shikoni paketat tona....

Ju prezantojme me punimet tona, dhe klientët të cilët kanë besuar tek ne.

Shikoni Applikacionet tona

howwork - Ndertim Website

SI FUNKSIONON?

Përdorimi i nje platforme online duhet të jetë sa më e thjeshtë

Konsumatori dixhital duhet që në hapa të thjeshtë të përfundoj blerjet e tij dhe të rikthehet aty sa herë që ka nevojë.

HAPAT E PUNES

Procesi punës në IMPACT

Stafi ynë prioritet ka klientët e saj

Dizenjimi i website

Ne ofrojmë për ju platformat më të sigurta në botë.

Integrimi i E-Commerce

Integrojmë shportën dhe pagesat online.

Testimi i cdo elementi

Sigurohemi që gjithcka të punojë mirë.

Group 182 768x672 1 - Ndertim Website

Paketat Tona Website dhe APP

200 Euro 280

Paketa Easy

Easy

Ideale per Bizneset e vogla

 • Domain (1 vit)
 • Website deri 10 Faqe (Statike)
 • SEO (jo e perfshire)
 • SSL + Firewall
 • Mirembajtje 1 muaj
 • 2 ore trajnim falas
 • Logo + Kartevizite
 • Vetem ne 1 gjuhe
550 Euro 650

Paketa Plote

FULL

Website dhe mirembajtje 6 muaj

 • Domain + Hostim (1 vit)
 • SSL + SEO Full
 • Website Dinamik (E-Commerce)
 • Aplikacion Native
 • Mirembajtje 6 muaj
 • Trajnim 10 seanca
 • Mbajtja rrjeteve sociale 1 muaj
 • Konsulence Biznesi
 • Disa Gjuhe

Dakort vetem website ndertojme?

Normal qe jo, ofrojme dhe GRAPHIC DESIGN
 • Banding (Logo, Flyer, Kartevizita, Broshura, Reklama)

  Krijojme Brand per ju duke ju krijuar logo dhe cdo gje tjeter per te nisur nje biznes te sigurte.

 • Re-Banding (Logo, Flyer, Kartevizita, Broshura, Reklama)

  Krijojme Re-Brand per ju duke ju ri-krijuar logo dhe cdo gje tjeter per te nisur nje biznes te sigurte.

 • Video Animations

  Krijojme Reklama te animuara per rrjetet tuaja sociale.

Ende veshtire te bashkepunoni?

Jepni oferten tuaj
KONTAKT 286x300 - Ndertim Website