Programs

Dëshironi të mësoni më shumë para se të aplikoni?

Pasi t'iu përgjigjemi disa pyetjeve të shkurtra, ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë të zbuloni nëse jeni i kualifikuar të aplikoni dhe t'ju jap më shumë informacione rreth programit të gradës.

Mesoni për programet tona

  Realizimi i një trajnimi...

  icon box 17 - Programs

  100% Praktikë

  Të gjitha trajnimet në qendrën tonë janë të bazuara në praktikë.
  icon box 18 - Programs

  Më shumë orë

  Tek qendra jonë të gjitha trajnimet ofrojnë më shumë orë për të ofruar më shumë hapsirë për ju.
  icon box 19 - Programs

  100% Online

  Impact Education ofron një platformë të dedikuar për mësimdhënie online.
  icon box 20 - Programs

  Mundësi Punësimi

  Pas përfundimit të trajnimit tek ne sygjeroheni për punë tek kompanitë tona partnere.

  Pasi të certifikoheni ju do të jeni të aftë të:

  Ushtroni profesionin tuaj të ri

  Zgjidhni problemet në një mënyrë më të shpejtë se më parë

  Zotëroni programet e mësuara në qendrën tonë

  Njihni të gjitha konceptet bazë të ezauruara në trajnim

  Të jepni më të mirën nga vetja në punët e ardhshme

  Ndërtoni një CV të plotë dhe plot eksperiencë me vlerë

  Rreth Impact Education

  Mbas shumë viteve eksperiencë në fushën e teknologjisë dhe mësimdhënies lindi dëshira për të hapur një shkollë profesionale në Durrës. Impact Education nisi të operojë në fushën e trajnimeve profesionale në fillim të vitit 2020. Të dhënat tregojnë se studentët janë të prirur më tepër të ndjekin një shkollë profesionale, përgatitore për profesionin e ardhshëm të tyre. Duke u bazur në këto të dhëna Impact Education nisi të hartojë programet që i vijnë në ndihmë nevojave të këtij target grupi. Pikënisja ishte gjetja e një vendi të përshtatshëm dhe me hapësira të mjaftueshme për një mësim komod. Njëkohësisht ofruam dhe kurse online sipas kërkesave të tregut.

  #1

  Për teknologjitë e përdorura

  Top 10

  Për risitë dhe profesionalizmin

  #5

  Më e kërkuar në Shqipëri

  Jeni gati për tu bashkuar me ne?

  Regjistrimet janë të hapura për këdo
  Scroll Up