Loading...

Rreth Nesh

 • Historiku
 • Stafi
 • Ambienti
 • Çertifikimi
Mbas shumë viteve eksperiencë në fushën e teknologjisë dhe mësimdhënies lindi dëshira për të hapur një shkollë profesionale në Durrës. Impact Education nisi të operojë në fushën e trajnimeve profesionale në fillim të vitit 2020. Të dhënat tregojnë se studentët janë të prirur më tepër të ndjekin një shkollë profesionale, përgatitore për profesionin e ardhshëm të tyre. Duke u bazur në këto të dhëna Impact Education nisi të hartojë programet që i vijnë në ndihmë nevojave të këtij target grupi. Pikënisja ishte gjetja e një vendi të përshtatshëm dhe me hapësira të mjaftueshme për një mësim komod. Njëkohësisht ofruam dhe kurse online sipas kërkesave të tregut.
Impact Education në kuadër të përzgjedhjes së lektorëve ka hartuar një rregullore e cila ndihmon në përzgjedhjen selektive të aplikantëve si lektorë në qendrën tonë. Mbi të gjitha prioritet kanë lektorët me eksperienca të mëparshme dhe arritje në karrierën e tyre. Të gjitha CV-të e lektorëve të përzgjedhur do jenë të pranishme në website, ku studentët mund të shikojnë kualifikimet dhe eksperiencat e lektorëve përkatës.
Ambienti i Impact Education ka në fuksion salla të kompletuara me të gjitha pajisjet teknologjike të nevojshme për të zhvilluar në mënyrë bashkëkohore të gjitha seancat e trajnimeve.
Impact Education ofron çertifikim pas çdo trajnimi. Çertifikata njihet nga Ministria e Arsimit brenda dhe jashtë vendit.
Ju falenderoj që vizituat website tonë Impact Education. Ju ftojmë të zhvilloni karrierën tuaj pranë nesh. Jemi pranë kërkesave tuaja.
firma 200x100 - Rreth Nesh

Foto Galeri

Foto nga Trajnimet tona

Lektorët Tanë

WhatsApp Image 2020 04 12 at 16.06.40 - Rreth Nesh
Altin Gjeçi Lektor Bilanc , Finance
WhatsApp Image 2020 04 15 at 12.36.33 - Rreth Nesh
Azmer Dulevic Lektor Inxhinieri Elektrike
WhatsApp Image 2020 04 17 at 12.45.54 - Rreth Nesh
Edison Neza .NET MVC , PHP Developer
edlini2 - Rreth Nesh
Edlin Karaboja IT Specialist and Biomedical Engineer
eduart 1 - Rreth Nesh
Eduart Hoxha Lektor Arktimi / Regjizure
WhatsApp Image 2021 01 11 at 21.10.08 - Rreth Nesh
Erion Hoxha Lektor AutCad 2D & 3D
DSC 7654 2020 1 - Rreth Nesh
Ernest Braholli Lektor i programit EXCEL
WhatsApp Image 2021 01 08 at 13.57.56 - Rreth Nesh
Eva Toci Lektore e Gjuhes Frenge
IMG 20190831 235241 330 - Rreth Nesh
Fadil Reka Lektor Matematike
WhatsApp Image 2020 04 18 at 14.39.34 - Rreth Nesh
Ilirjan Gjoni Specialist IT & Security
monika - Rreth Nesh
Totaj Monika Lektore gjuhes Angleze
oneda - Rreth Nesh
Oneda Gjoci Lektore e lendes se Biologjie
cropped unnamed - Rreth Nesh
Said Duleviç Web Developer - Lecturer
13411766 1210364305662767 7506999917763065851 o 768x768 - Rreth Nesh
Salvador Senia Lektor i Gjuhes Turke
suada2 - Rreth Nesh
Suada Dosku Lektore e Gjuhes Gjermane
WhatsApp Image 2020 06 23 at 11.48.12 - Rreth Nesh
Xhesika Rexha Lektore gjuhes Angleze

Rreth Said Dulevic

Experiencat

 • Web Developer

  • Web Developer (Immense Platform) 2018-2019
  • Web Developer (Vivido Software)      2018
  • Web Developer (Impact Education    2020
 • Graphic Design

  • Graphic Design (said.al) 2017++
  • Freelance 2016++
 • Mobile

  • Mobile Development (Vrana Security) 2017-2018
  • Mobile Development (DoBlog)              2019++
 • Kopetencat

  • Programim C++
  • Programim JAVA
  • Programim Web (JS)
  • HTML + CSS + BOOTSTRAP
  • Photoshop, Illustrator, InDesign, Corel Draw
  • Digital Marketing
  • Public Speaking
Scroll Up