Shkolla Verore per femije

Summer School 2020

Shkollë Verore për Fëmijë

Çfarë është Shkolla verore?

Shkolle verore Durres është planprogram i dedikuar për aftësi praktike të fëmijëve në teknologji,dizajn,aktrim si dhe mësimin e gjuhëve të huaja.

kindpng 7311750 - Shkolla Verore per femije

Femijet mund të jenë të këtyre grupmoshave

7-9 Vjec ||  10-12 Vjec ||  13-15 Vjec

OFERTË -10% ulje për regjistrimet para datës 1 Korrik

Planprogrami Veror 2020

Çdo ditë nga 2 orë (shtunë-diel pushim)

Orari: 17:00-19:00 

Kohëzgjatja: 30 ditë

Çmimi: nga 170 mijë lekë në

150 mijë lekë

Nxitoni, vendet janë të limituara për shkak të Covid19.Qendra jonë respekton cdo protokoll sigurie te përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Mundësi pagese dhe me këste!

Zgjidh 4 kurse nga paketa verore dhe paguaj

vetem 3500 Lek ne muaj / 3 muaj

Regjistohuni tani dhe përfitoni Ulje!

kindpng 7311750 - Shkolla Verore per femije
Ju lutem plotësoni formën me poshtë

Shkolle verore durres