Impact your Future!

Shërbim rrjetesh Sociale

Shërbim për mirëmbajtje

Social Media Managment

Ne kujdesemi per rrjetet tuaja sociale ne menyre qe ato te marrin vemendjen e duhur. Nje imazh terheqes duhet te jete atraktiv dhe i punuar me detaje. Ju vetem na kontaktoni per te tjerat mendojme ne.

Krijojme: Postime me Photoshop dhe Illustrator.

Video me After Effects

Moderim teksti sipas trendeve

Studim dhe optimizim #hashtag

Strategji rritje klientele

Optimizim promovimi me pagese

Edhe shume e me shume….

Social
100 Euro 99
Standard
 • 3 Post ne jave(Fb + IG)
 • Rritje Followers
 • 5 Story Interaktiv
 • Rregullimi Bio
 • Analizim hashtag
Super
150 Euro 200
Superb
 • 4 Post ne jave(Fb+IG)
 • 10 Story Interaktiv
 • Rritje Followers
 • Krijim Giveaway
 • Rregullim Bio
 • Menaxhim i inbox
 • 1 Video profesionale ne muaj
FULL
300 Euro 350
Premium
 • 1 Post ne dite (Fb+IG+Ln)
 • Rritje Followers
 • Menaxhim i inbox
 • 2 Video Profesionale ne muaj
 • Krijim Giveaway
 • Studim Hashtag
 • 20 Story Interaktive
 • Shtim ndjeksish ne facebook
 • Menaxhim i Linkedin