Loading...

Trajnim Falas Graphic Design

1920x300px Ueberblick - Trajnim Falas Graphic Design

Trajnim Falas në Graphic Design

Plotësoni formën e mëposhtme dhe merrni pjesë në Trajnimin tonë të radhës falas.

Regjistrimet per trajnimin falas (Graphic Design) jane mbyllur!
Te gjithe personat qe jane regjistruar do te marrin nje email me te dhenat sesi do te na ndjekin!

Nese keni deshire te na ndiqni live mundesia eshte vetem tek grupi jone ne facebook pasi vendet ne zoom jane zene.

Data: 23/01/2021

Ora: 16:00

Linku i grupit:https://www.facebook.com/groups/eimpact

Scroll Up