Fraud Blocker

Jeni një Biznes?

Kemi pËr ju njË mundËsi marketingu!

MË shumË sesa njË mundËsi

BËHU SPONSOR
I EVENTIT Të SAID DULEVIC

Mundësi reklamimi në profilet e Said dhe përgjatë eventit në datën 9 dhjetor 2023.

Basic

200€

Bëhu pjesë e sponsorave përgjatë eventit 5 orësh:

  • me banner
  • Story-t e Said Dulevic
Popular

Premium

600€

Bëhu pjesë e sponsorave përgjatë eventit 5 orësh:

  • me banner
  • 1 video reklamë në feed IG e Said Dulevic
  • story e IG

Enterprise

1000€

Bëhu pjesë e sponsorave përgjatë eventit 5 orësh:

  • me banner
  • 2 video reklamë në feed IG e Said Dulevic
  • story e IG
  • shpërndarje në të gjitha profilet tona (eimpact.al, saiddulevic, pako.al )

Sponsorat Tanë

×
sqAlbanian