Fraud Blocker

Msc. Said Dulevic

Said Dulevic ka perfunduar studimet Master Shkencor dhe Bachelor per Shkenca Kompjuterike ne Universitetin Aleksander Moisiu ne Durres,Shqiperi.
Ka punuar si App Developer ne kompani sigurimi dhe si web developer ne disa kompani italiane. Me pas mesimdhenia ne qendra kursesh ishte ajo cka shpalosi talentin e Said. Ka plot 8 vite eksperiencë pune dhe 5 vite në mësimdhënie.

Msc Suada Domi

Suada është kordinatorja e qendrës gjithashtu dhe lektore e kurseve Kompjuter Bazë dhe Excel. Suada ka nje eksperiencë 5 vjecare në sektorin e ekonomisë ku njeh programet financiare si: Financa 5 dhe njeh mirë teknalitetet ekonomike dhe financiare të bizneseve në Shqipëri.

Ing. Gerard Zagani

Arsimi
1.Gjuhe Ruse- (Российский университет дружбы народов)
2.Planifikiues urban dhe rajonal (Izmir institute of technology)
3.Menaxhim mjedisor urban Msc (Universiteti Polis)
Punesimi
1.Nendrejtor I Aluiznit -Shkoder
2.Urbanist – Madekonst
3. Ing/planifikiues rrjeti telekumunikacioni – Digicom
4. Drejtor Teknik – Isanet (puna aktuale)

Msc Jorida Permeti

×
sqAlbanian