Loading...

Testim Ne Digital Marketing

Miresevini tek testimi i Digital Marketing nga Impact Education.

Please enter your email:

1. Jepni emrin tuaj

2. Termi SEO nenkupton:

 
 
 

3. Cfare nenkupton SERP:

 
 
 
 

4. Permend disa website apo menyra sesi mund te nxjerresh fjale kyce nga google:

5. Cili eshte website i cili krijon fushata reklamash ne google:

 
 
 
 

6. Shpjegoni hapat e krijimit te nje fushate reklamimi ne google

7. Cili rrjet social ju jep mundesine te beni fushata reklamimi njelloj si ne google

 
 
 
 

8. Cfare duhet te shmangesh ne menyre qe tmos demtosh renditjen ne google?

9. Shpjegoni si mund ta ndihmoni nje biznes i cili shet dritare dhe dyer druri ne nje vend te huaj

10. Shpjegoni cfare keni mesuar ju nga ky kurs dhe sa njohuri keni marre?


Scroll Up