Loading...

Testim ne Web Design

Testim mbi njohurite e marra nga kursi WebDesign (HTML +CSS + WORDPRESS)

1. Emri juaj:

2. Cfare eshte HTML?

 
 
 
 

3. Cili eshte linku i sakte qe lidh html me css perkatese?

 
 
 
 

4. Shkruaj manualisht si do te printohet lista me poshte:

<ol>

<li> Web Design </li>

<li> C++ </li>

<li>Graphic Design </li>

<li>Digital Marketing</li>

</ol>

5. Shkruaj stilimet per kete element:

IMPACT EDUCATION

6. Si mund te shkruajme javascript-e brenda HTML?

 
 
 

7. Cfare tabele hap linku i meposhtem ne wordpress?

https://eimpact.al/saidsuada

 
 
 
 

8. Shpjegoni procesin:

Deshiroj te shtoj nje faqe te re (page) me emertimin Kurs Informatike.

Dhe brenda dua te vendos 3 imazhe ne 3 kolona.

Shpjegoni hapat dhe si mund te ndertohet ne WordPress procedura me lart?

9. Listoni 5 plugine te rendesishme ne WordPress dhe shpjegimet perkatese.


Scroll Up