Loading...

Testim ne Web Design

Testim mbi njohurite e marra nga kursi WebDesign (HTML +CSS + WORDPRESS)

1. Emri juaj:

2. Cfare eshte HTML?

 
 
 
 

3. Cili eshte linku i sakte qe lidh html me css perkatese?

 
 
 
 

4. Shkruaj manualisht si do te printohet lista me poshte:

<ol>

<li> Web Design </li>

<li> C++ </li>

<li>Graphic Design </li>

<li>Digital Marketing</li>

</ol>

5. Shkruaj stilimet per kete element:

IMPACT EDUCATION

6. Si mund te shkruajme javascript-e brenda HTML?

 
 
 

7. Cfare tabele hap linku i meposhtem ne wordpress?

https://eimpact.al/wp-login.php

 
 
 
 

8. Shpjegoni procesin:

Deshiroj te shtoj nje faqe te re (page) me emertimin Kurs Informatike.

Dhe brenda dua te vendos 3 imazhe ne 3 kolona.

Shpjegoni hapat dhe si mund te ndertohet ne WordPress procedura me lart?

9. Listoni 5 plugine te rendesishme ne WordPress dhe shpjegimet perkatese.

10. Hapat per ndertimin e nje website.
Rasti konkret, nje biznes per te shitur cadra dhe shazllona.
Sa eshte kosto dhe cfare duhet per ta perfunduar si website.

Shpjegoni me fjalet tuaja cfare keni mesuar ne kete kurs lidhur me kete kerkese.


Scroll Up