Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)

Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)

kurs graphic designer
18
Feb, 2020
20,000L25,000L

Trajnim Graphic Design Durres perfshin trajnimin ne 3 proramet me te njohura profesionale per imazhin :
Indesign
Photoshop
Illustrator
Keto programe do te trajtohen ne 30ore.
Qe nga dita e pare ju do te ndertoni grafika profesionale.
Ne fund do te keni portofolin tuaj profesional.
Te gjithe pjesemarresit ne fund do te pajisen me Certfikate te Licensuar.
Nxitoni te beheni pjese!

 

Trajnim Graphic Design Durres ofrohet i gjithi ne praktike me kushte moderne.

Impact Education ofron dhe kurse artistike si pikture ku mund te integroni aftesite tuaja artistike ne illustrator.

Rreth kursit

E ardhmja e dizajnit është dixhitale. Ky kurs u krijua për të bërë që graphic Design-et të përshpejtojnë
projektet më të fundit dhe më të mëdhenj të përqendruar në mënyrë dixhitale, në mënyrë që ata të
zgjerojnë aftësinë e tyre dhe të ofrojnë më shumë shërbime.

Audienca

  • Punonjësit ose punëdhënësit që duhet të fitojnë aftësi në hartimin grafik, në mënyrë që të prodhoni grafika dhe materiale të shtypura për kompaninë tuaj.
  • Fillestarë që duan të fillojnë një karrierë si një dizajn grafik.
  • Sipërmarrësit që planifikojnë të fillojnë biznesin e tyre ose të bëhen një profesionist i pavarur.
  • Kushdo që dëshiron të mësojë se si të marrë idetë e tyre krijuese dhe t’i vendos ato në njëformat të shtypur ose dixhital.

Ja cfarë do të mësoni në këtë trajnim:

Summary
GRAPHICDESIGN - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)
Author Rating
1star - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)1star - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)1star - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)1star - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)1star - Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Impact Education
Product Name
Kurs Graphic Design Durres
Price
ALL 20000
Product Availability
Available in Stock

Permbajtja trajnimit

Orë gjithësej:1 seance Kohëzgjatja: 30 orë

Hyrje ne Photoshop  0/1

  • 1.

Krijimi Banner per Social Media  0/0

No items in this section

Perdorimi Shapes & Pen Tool  0/0

No items in this section

Pen Tool (Selektimi)  0/0

No items in this section

Ndertimi GIFS  0/0

No items in this section

Foto Studio (Rregullimi fytyres, ngjyrat, filtrat, efektet, blur)  0/0

No items in this section

Perdorimi Actions, Brushes, Gradients, Text Styles   0/0

No items in this section

Hyrje ne Illustrator  0/0

No items in this section

Perdorimi PenTool  0/0

No items in this section

Krijimi i vectors  0/0

No items in this section

Golden Ratio Concept  0/0

No items in this section

Ndertimi Kartvizites, Broshurave, Menuve  0/0

No items in this section

Ndertimi Logove dhe Brandeve  0/0

No items in this section

Hyrje ne InDesign  0/0

No items in this section

Krijimi i nje Cover Libri & Reviste  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Scroll Up