Main
blob1 - Home
blob2 - Home
plant2 - Home
bigdots - Home
plant1 - Home
smalldots - Home
Edukojmë breza!

Me mbi 100 Studentë të kënaqur dhe mbi 20 bashkëpunime të suksesshme nuk mund të gabojnë!

code - Home

Po, ne i ofrojmë të gjitha!

design - Home

Dizenjoni jetën tuaj!

budget - Home

Forconi karrierën tuaj me ne!

languages - Home

Ne flasim gjuhën tuaj!

mac - Home
girl2 - Home
man - Home
girl1 - Home
wearein - Home
letsdoit - Home
Stop! Ju duhet vetëm 1 trajnim në
Graphic Design
Web Design
Programim
Finance
Inxhinieri
Autocad
Gjuhe te Huaja

BASHKËPUNIMET TONA

 • MINISTRIA - Home
 • logo shssh 1 1 - Home
 • distancee - Home
 • akademiaa - Home
 • Logo2 - Home
 • UPFLARE - Home

Lista e Trajnimeve

Pyetje / Përgjigje

A bëhet praktike në orët tuaja?

Secila seancë tek ne shoqërohet me praktikë në projekte reale apo bizneset me të cilat Impact bashkëpunon.

Sa herë në javë zhvillohen seancat?

Normalisht dy herë në javë nga 90 minuta por nëse studenti/grupi dëshiron të bëj më tepër patjetër që i ofrohet si mundësi.

A sygjerohem diku për punë pas trajnimit?

Punësimi ofrohet nga Akademia Progress pasi kemi një bashkëpunim me ta. Gjithashtu shumë student tanë kanë nisur punën online me platformat si fiverr apo peopleperhour.com etj

A mund ta ndjek një orë falas?

Patjetër, ora e parë është falas për këdo që dëshiron të shikojë qendrën tonë apo mënyrën sesi lektorët tanë shpjegojmë.

A mund ta ndjek trajnimin online?

Patjetër, janë të shumta grupet me të cilat ne bashkëpunojmë nëpermjet ZOOM. Mësimi është njëlloj si në klasë.

A mund të paguaj online?

Patjetër,  mund të paguani online në bankë ose nëpërmjet Western Union.

A njihet certifikata juaj?

Patjetër, certifikata jonë njihet brenda territorit të Shqipërisë dhe në të ardhmen në të gjithë Europën. Aftësimi juaj pranë nesh është më i rëndësishëm sesa një “letër” më tepër në dosjen tuaj.

A keni benefite extra për kursantët tuaj?

Patjetër, studentët tanë marrin video tutoriale dhe asistencë të vazhdueshme nga ana jonë. Këtë gje e vërtetojnë vetë studentët tanë!

Logo Impact - HomeImpact Education

Durres, L.nr 1, Buleverdi Epidamn, Durrës

5.0 41 reviews

 • AOh14GiCrzg45 oDsVbFGiUGNBOm5uKfPT00wEV6njpk=s128 c0x00000000 cc rp mo - Home Marsela Zavalani ★★★★★ 3 weeks ago
  Super profesionalë dhe super të gatshëm për të ndihmuar çdo student. Ky kurs më ka bërë … More të më pëlqejë dizajni. Faleminderit!
 • AOh14Ggm aTnvkqMCifhNdpZRaC5iKp p9mc9T0Uv8e=s128 c0x00000000 cc rp mo - Home Elton Lila ★★★★★ a month ago
  Unë e ndoqa online dhe i tregonte të gjitha veprimet me detaje.
 • AOh14GhlkHocxj8a8ZA6MBUqel9mFFSdXfjWXmhcnS6X=s40 c c0x00000000 cc rp mo br100 - Home taip voci ★★★★★ 4 weeks ago
  The best center of courses. I am very satisfied!!
 • photo - Home egilson oshafi ★★★★★ 3 weeks ago
  Ne qendren Impact education kaluar nje kohe me te vertete fantastike. Kurset qe ofrohen jane … More interesante dhe te shpjeguara me profesionalizem. Leksionet gershetohen me pjesen praktike dhe me pjesen e projekteve qe e bejne cdo seance interesante dhe shume te vlefshme.

Lini dhe ju vleresimin tuaj

Trajnime Profesionale & Kurse Durres - Impact Education

trajnime profesionale durres