Fraud Blocker


NE NDËRTOJMË WEBSITE QË DALIN NË GOOGLE

Ndertim Website

Një pikë e jona e fortë përpos website është dhe bërja SEO që ky website nesër të dali në #1 të Google Search.

Paketat Tona

Paketat më të mira në treg!

Standard.

599 500 / Ndertimi
 • Website Dinamik
 • Website Prezantues
 • Chat & Seo bazike
 • SSL & Siguri

Pas Vitit të parë mirëmbajtja vjetore: 80€

(Hosti dhe domain blihen nga klienti)

Popular

Premium.

999 699 / Ndertimi
 • Website Dinamik & SSL
 • 2 gjuhë
 • Search & Chat
 • Seo Full
 • Host & Domain Falas 1 vit

Pas Vitit të parë mirëmbajtja vjetore: 80€

Ultimate.

1200 / Ndertimi
 • Website Dinamik & SSL
 • Sistem Booking ose E-commerce
 • Disa Gjuhe
 • Dizajn from Scratch
 • Chat
 • Host & Domain Falas 1 vit
 • Tutoriale për përdorimin e website
 • Seo Full

Pas Vitit të parë mirëmbajtja vjetore: 120€

Krijim faqe web

faqe interneti profesionale

Faqe interneti profesionale!Ndërtim website është një proces krijuarjeje dhe publikimi i një faqeje të internetit. Kjo mund të përfshijë zhvillimin e dizajnit, kodimin dhe implementimin e funksioneve të ndryshme të faqes. Në përgjithësi, ndërtimi i një website fillon me planifikimin e strukturës së faqes, përcaktimin e qëllimit dhe mesazhit të faqes dhe zgjedhjen e teknologjisë së përdorur për zhvillimin e saj.

Nëse keni nevojë për një website për biznesin tuaj, ndërtimi i një website mund të jetë shumë i dobishëm. Një website i mirë dizajnuar dhe funksional mund të ndihmojë në promovimin e produkteve dhe shërbimeve të biznesit tuaj, në krijimin e një pranësie në internet dhe në rritjen e vizibilitetit dhe të pranisë së biznesit në internet.

Ndërtimi i një website mund të jetë një proces i kompleks, prandaj mund të jetë e nevojshme të përdorni shërbime të ndryshme të zhvillimit të website-s, ose të punoni me një ekspert të dizajnit dhe zhvillimit të website-s për të siguruar që faqja juaj të jetë e përshtatshme dhe e funksionueshme.

×
sqAlbanian