Lista e Trajnimeve

C-language
20,000L

Kurs Programimi C++

Kurs Programimi C++ Rreth kursit Ky kurs e fillon programimi nga zero! Kursi
course-autocad-400×300-1-400×250
22,000L

Trajnim AutoCad 2D & 3D

Trajnim AutoCad 2D & 3D Trajnim AutoCad 2D & 3D Përmbledhje: AutoCAD është
Learn english online on mobile phone or study foreign language on smartphone lesson on desk table vector flat cartoon image, education courses class studying english via headphones workplace
12,000L

Kurs Gjuhe Anglisht

Kush mund ta ndjeki këtë kurs? Këtë kurs mund ta ndjekin të gjithë
csharp
18,000L

Programim ne c# .net

  PROGRAMIM NE C# .NET me Objektiv: Ndertimi i nje programi ne console
bilanc
8,000L

Kurse per ekonomistet e rinj

Per te gjithe ata studente te cilet sapo kane mbaruar studimet per ekonomi
program-coding-website-language-usb-backup_24908-18739
20,000L

Trajnim HTML5 & CSS3 (Web Design)

Trajnim HTML5 & CSS3 (Web Design) do të trajtohet krijimi i web faqeve
trajniume profesionale durres
20,000L

Trajnim Marketing Dixhital & SEO

Trajnim Marketing Dixhital Trajnim Marketing Dixhital & SEO po vjen në rritje gjithnjë
kurs graphic designer
20,000L 22,000L

Trajnim Graphic Design Durres (Grafike Dizajn)

Trajnim Graphic Design Durres perfshin trajnimin ne 3 programet me te njohura profesionale

Pyetje / Përgjigje

A bëhet praktike në orët tuaja?

Secila seancë tek ne shoqërohet me praktikë në projekte reale apo bizneset me të cilat Impact bashkëpunon.

Sa herë në javë zhvillohen seancat?

Normalisht dy herë në javë nga 90 minuta por nëse studenti/grupi dëshiron të bëj më tepër patjetër që i ofrohet si mundësi.

A sygjerohem diku për punë pas trajnimit?

Punësimi ofrohet nga Akademia Progress pasi kemi një bashkëpunim me ta. Gjithashtu shumë student tanë kanë nisur punën online me platformat si fiverr apo peopleperhour.com etj

A mund ta ndjek një orë falas?

Patjetër, ora e parë është falas për këdo që dëshiron të shikojë qendrën tonë apo mënyrën sesi lektorët tanë shpjegojmë.

A mund ta ndjek trajnimin online?

Patjetër, janë të shumta grupet me të cilat ne bashkëpunojmë nëpermjet ZOOM. Mësimi është njëlloj si në klasë.

A mund të paguaj online?

Patjetër,  mund të paguani online në bankë ose nëpërmjet Western Union.

A njihet certifikata juaj?

Patjetër, certifikata jonë njihet brenda dhe jashtë vendit. Aftësimi juaj pranë nesh është më i rëndësishëm sesa një “letër” më tepër në dosjen tuaj.

Nr i licenses:LN-4712-09-2022

A keni benefite extra për kursantët tuaj?

Patjetër, studentët tanë marrin video tutoriale dhe asistencë të vazhdueshme nga ana jonë. Këtë gje e vërtetojnë vetë studentët tanë!

Trajnime Profesionale & Kurse Durres - Impact Education

trajnime profesionale durres