Trajnim Marketing Dixhital & SEO

Trajnim Marketing Dixhital & SEO

trajniume profesionale durres
18
Feb, 2020

Trajnim Marketing Dixhital

Trajnim Marketing Dixhital & SEO po vjen në rritje gjithnjë e më shumë.
Trajnohu nga ekspertët tanë në Impact Education.
Oraret i vendosni ju!

Nëse do të zbulosh kush je dhe cfarë roli ke në këtë botë, nuk do të jetë e thjeshtë. Mund të dojë vite, mund të dojë dhe minuta, sepse akumulimi i eksperiencës tuaj jetësore mund të jetë më se mjaftueshëm për të nxjerrë një rezultat.

Pasi të përfundoni trajnimin do të jeni të afte të:
– Kuptoni se si funksionojnë makinat kërkuese (Google, Bing, etj);
– Bëni hulumtimin e fjalëve kyçe dhe analizoni konkurencën;
– Dini se si duhet të optimizohet një webfaqe për makina kërkuese;
– Gjykoni webfaqet në bazë të relevancës dhe autoritetit për të ndërtuar linqe;
– Dini se si duhet të kontaktoni pronarët e webfaqeve dhe t’i bindni që të vendosin linkun tuaj;
– Bëni dallimin mes SEOs internacionale dhe lokale përfshirë edhe strategjitë që përdoren;
– Bëni një auditim të webfaqes (gjeni mangësitë, gabimet dhe mundësitë për optimizim);
– Kuptoni rolin e Content Marketing-ut dhe Digital PR në SEO;
– Përpiloni një strategji të Marketingut Digjital për një webfaqe.

KUSH MUND TE PERFITOJE

Ne Trajnim Marketing Dixhital & SEO  mund të marrin pjesë menaxherë, administratorë të kompanive, ose specialiste te marketingut të cilët janë të interesuar për zhvillimin e aftesive strategjike te marketingut online.

REZULTATET E PRITSHME

  • Mirekuptim i strategjive te marketingut
  • Dixhitalizimi i produktit
  • Ndertim i nje plani te mirefillte, i cili funksionon ne baze te segmentimit te sakte te produkteve
  • Strategjite e penetrimit te tregut online
  • Funksionimi I rrjeteve sociale
  • Ndertimi i kontentit per mediat online
  • Qasja me klientin

 

Vazhdimi

Ju mund te aplikoni te gjitha arritjet e ketij trajnimi me trajnimin profesional per e-commerce ku do te mesoni te ndertoni nje website per shitje-blerje online. Ndertimi  i nje website profesional kerkon kohe por me trajnimet e duhura behet edhe me e lehte.

Permbajtja trajnimit

Kohëzgjatja: 20 orë

Hyrje ne Digital Marketing  0/0

No items in this section

Marketingu Tradicional  0/0

No items in this section

Marketingu Dixhital vs Marketingu Tradicional  0/0

No items in this section

SEO (Praktike)  0/0

No items in this section

SEM (Praktike)  0/0

No items in this section

Social Media Manager (Praktike)  0/0

No items in this section

Krijimi i nje Plani Marketingu te sukseshem  0/0

No items in this section

Raportimet  0/0

No items in this section

Rendesia e Postimeve (Ngjyrat, Efektet, Ofertat)  0/0

No items in this section

Mobile Marketing (Praktike)  0/0

No items in this section

Lektori

Said Duleviç

Web Developer - Lecturer

Msc Said Dulevic ka mbaruar masterin shkencor per shkenca kompjuterike te aplikuara prane Universitetit Aleksander Moisiu Durres.Bachelor ne Shkenca Kompjuterike. Said ka disa certifikime nga Universiteti per punime dhe workshope. Gjithashtu disa nga eksperiencat, 2012 – Radio Dj, Music Producer 2015 – Marketing LR 2017- Android Developer te Vrana Security 2018 – Lektor ne Smart Center 2018 – .NET Developer ne Vivido Software Sh.p.k 2019 – Project Manager Immense Group Sh.p.k Me teper info: said.al

Vleresimet

0.0

0 vlerësime

5 yje
0%
4 yje
0%
3 yje
0%
2 yje
0%
1 yje
0%
Jemi online Na shkruani